Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A mai nap egy viszonylag csendesebb nap volt Szocsiban. A női curling és a női jégkorong döntőin kívül gyakorlatilag csak a Rosa Khutor Extrema Parkban zajlottak események. Délelőtt került sor a férfi síkrosszra, melyen soha nem látott francia dominancia bontakozott ki…

Kommentek: 0 komment

1111

A Jennifer Jones által irányított kanadai csapat szerezte meg az olimpiai bajnoki címet, miután a női curling döntőben felülmúlták Svédországot. A mérkőzés sorsfordító pillanata a 9. end volt, ahol az észak-amerikaiak két pontot tudtak lopni, ezzel 1998 után először nyerték meg a játékokat a női mezőnyben. A bronzérem Eve Muriheadnek és a briteknek jutott, míg a svájciak 2010 után ismét negyedikek lettek.

Kommentek: 0 komment

kanadaA korábbi atléta, az atlétikai olimpiai és világbajnok Lauryn Williams által tolt bobbal a csúcsra érhetett volna az USA I-es számú csapata, de a kanadai címvédő a 3. és 4. futamban megoldhatatlan feladat elé állította. Elana Meyersnek meg kellett elégednie az ezüsttel. A németek a nőknél is leszerepeltek.

Kommentek: 0 komment

Sablikova "lebirkózta" Wüstöt, és megvédte címét.

A cseh hölgy karrierje harmadik olimpiai bajnoki címét gyűjtötte be. A holland Ireen Wüstnek már négy érme van Szocsiban, de ezúttal "csak" ezüstöt akasztottak a nyakába. A veterán Claudia Pechstein egy ötödik hellyel fejezte be olimpiai küldetését.

Kommentek: 0 komment

1655987_757275634290331_1782752364_n

Szerdán lezajlott a hölgyek és a férfiak két-két elődöntője, így kialakultak a finálék és a bronzmeccsek párosításai. Kanada mindkét nemben az aranyért harcolhat, míg az aktuális világbajnokok, Eve Muirhead brit és Niklas Edin svéd csapata csak a harmadik helyért szállhatnak majd jégre.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk