Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az olimpiai utolsó előtti napjához érkeztünk tegnap, amikor is a hódeszkás fiúk és lányok is búcsút intettek Szocsinak. Az ötkarikás programon idén bemutatkozó parallel szlalom versenyek kiélezett, fordulatos versenyfutást hoztak. A szebbik nemnél fenekestül felfordult a szerdai erősorrend, a GS dobogósai nem jutottak el a negyeddöntőig sem. A győzelmet egy németújvári lány hódította el, Julia Dujmovits a harmadik aranyéremmel gazdagította Ausztria idei éremtermését. A férfiaknál ellenben megvalósult a címvédés, Vic Wild - ha néhol meg-meginogva is - de összességében meggyőző teljesítménnyel győzött óriás-műlesiklás után a szűkebb pályán is.

Kommentek: 0 komment

Az olimpiai utolsó előtti napjához érkeztünk, amikor is a hódeszkás fiúk és lányok is búcsút intettek Szocsinak. Az ötkarikás programon idén bemutatkozó parallel szlalom versenyek kiélezett, fordulatos versenyfutást hoztak. A szebbik nemnél fenekestül felfordult a szerdai erősorrend, a GS dobogósai nem jutottak el a negyeddöntőig sem. A győzelmet egy németújvári lány hódította el, Julia Dujmovits a harmadik aranyéremmel gazdagította Ausztria idei éremtermését. A férfiaknál ellenben megvalósult a címvédés, Vic Wild - ha néhol meg-meginogva is - de összességében meggyőző teljesítménnyel győzött óriás-műlesiklás után a szűkebb pályán is.

Kommentek: 0 komment

A férfi műlesiklással folytatódott, és egyben be is fejeződött az alpesi sí programja ma Szocsiban. Végeredményben azt mondhatjuk, a papírforma érvényesült a kettős osztrák győzelemmel, de kevesen gondolták volna, hogy Mario Matté lesz az arany, Marcel Hirscheré pedig csak az ezüst. Matt már az első futamot is megnyerte, Hirscher pedig elrontotta, de a második futamban Ante Kostelić szokás szerint elképesztő pályát alkotott - csak a legjobbak mehettek végig hiba nélkül. A dobogóra végül a fiatal norvég, Henrik Kristoffersen állhatott fel, szintén egy nagyon elrontott első menet után. Holtversenyben lett negyedik a dél-tiroli Stefano Gross és a német Fritz Dopfer, olimpiai pontot szerzett a szlovák Adam Žampa, kiesett Myhrer, Neureuther vagy épp Grange.

Kommentek: 0 komment

A szocsi téli Olimpia utolsó versenyszámát rendezték meg a férfi váltóversennyel, ami a biatlont illeti. Az eddigi tapasztalatok alapján norvég aranyérmet lehetett várni, hiszen mind Ole Einar Björndalen, mind Emil Hegle Svendsen gyűjtöt már egy-egy egyéni aranyat, nem beszélve arról, hogy mindketten bajnokok lettek az először megrendezésre kerülő vegyesváltóban. Martin Fourcade hiába szerzett két aranyérmet is, a francia váltó nem csak Fourcade szintű versenyzőkből áll, így szinte esélyük sem volt. A hölgyeknél tegnap Ukrajna győzött, és ma is győzött az egység.

http://gtcdn.sochi2014.com/photo/qGel9b/474158839-693X520.jpg?full=1

Kommentek: 0 komment

A XXII. téli olimpiai játékok utolsó előtti napjához érkezett, egyben lassacskán a Psekhako-gerinctől, Krasznaja Poljanától és a Laura Complextől is búcsúznak a versenyzők, szurkolók. Így tettek ma a női sífutók, akik számára a szokásokhoz híven a 30 kilométeres, szabad stílusú tömegrajtos verseny jelentette a végállomást. A napsütéses viadaltól már csak az eddigi eredmények, mutatott formák alapján is nagy csatát vártunk, ám végül egy már-már unalomba fulladó, felettébb érdekes és különös záróakkordot kaptunk, ahol Marit Bjørgen felért a csúcsra: minden idők legeredményesebb női téli olimpikonja lett.

Sochi 2014 Day 16 - Cross Country Ladies' 30 km Mass Start Free

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk