Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az olimpián idén debütáló slopestyle és a már-már régmúltra visszatekintő mogul után egy újabb szakággal jelentkezik a szocsi ötkarikás játékok programján az szabadstílusú síelés, ma kora este síakrobatikában mérettették meg magukat a hölgyek. Az olimpia tán leglátványosabb számában elmaradt a várt címvédés, Vancouver bajnokának, Lydia Lassilának meg kellett elégednie ezúttal a bronzéremmel. Az aranyérem a fehérorosz Alla Cuper nyakába vándorolt, aki így ötödik olimpiáján ért fel a csúcsra.

Kommentek: 0 komment

Lizzy Yarnold futamról futamra távolodott ellenfeleitől, és meg sem állt a végső siker előtt.

Lizzy Yarnold futamról futamra távolodott ellenfeleitől, és meg sem állt a végső siker előtt.

Elisabeth Yarnold átmentette az olimpiára a Világkupa szezonban látott formáját, Szocsiban mind a négy futamban ő volt a leggyorsabb, vagyis méltó utódja lett Vancouver királynőjének, Amy Willimasnek.

Kommentek: 0 komment

Egy hét már elrepült a XXII. téli olimpiai játékokból, ezáltal a sífutók versenyszámai is féltávhoz érkeztek. A férfi 15 kilométeres klasszikus stílusú viadalra megérkezett a felhős idő (továbbra is 10 °C-kal), továbbá a váltók összeállításának kérdése is felmerült: lassacskán dönteniük kell a nemzetek vezetőségeinek. Végül a síatlonhoz hasonlóan a bombaformában lévő Dario Cologna diadalmaskodott; a svédek tovább folytatták remek, a norvégok pedig rossz szériájukat.

Sochi 2014 Day 8 - Cross-Country Men's 15km Classic

Kommentek: 0 komment

Groothuisból "kinőtte" mentális problémáit Groothuis "kinőtte" mentális problémáit

Hong Zhangnak a teljes élmezőnyt ki kellett szurkolnia, de megérte, övé lett a gyorskorcsolya 1000 méteres számának aranyérme. A holland férfiak továbbra is verhetetlenek Szocsiban, ezren Stefan Groothuis lett a nyerő.

Kommentek: 0 komment

A hölgyek számára a 15 kilométeres egyéni indításos versennyel folytatódott a szocsi téli Olimpia. A férfiaknál Martin Fourcade duplázott, az üldözéses után az egyénit is megnyerte. Erre a hölgyeknél is megvolt minden esély, hiszen kedden a fehérorosz Darya Domracheva diadalmaskodott.

http://en.ria.ru/images/18754/06/187540620.jpg?full=1

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk