Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

vogt_frontBorult a papírforma a hölgyek versenyén, ugyanis meglepetésre a német Carina Vogt nyerte az aranyérmet szoros csatában legyőzve az osztrák Daniela Iraschko-Stolzot, míg a bronzérem a francia Coline Mattelé lett, így végül a hölgyeknél az egész évadot domináló japán Sara Takanashi be kellett hogy érje a 4. hellyel, azaz talán a legnagyobb favorit érem nélkül zárta a női szakág történetének első olimpiai versenyét.

Kommentek: 0 komment

sz1

Ha Felix Loch a férfi szánkózás királya, akkor Natalie Geisenberger a női szánkó Felix Lochja. A 26 éves hölgy óriási fölénnyel nyerte az egyéni versenyt, de a biztonság kedvéért a második helyezett is német lett, míg a dobogó harmadik fokára felálló Erin Hamlin történelmet írt.

Kommentek: 0 komment

EasyCapture4

Az olimpia harmadik versenynapján, hétfőn reggel a Jégkocka sportcsarnokban is megkezdődtek a küzdelmek, ahol a férfi és a női curlingcsapatok mérik össze erejüket. A kvartettek mostanra 2-3 körön vannak túl, és noha még sok van hátra, némi képet máris kaptunk az aktuális formákról, és néhány meglepetésnek is tanúi lehettünk.

Kommentek: 0 komment

lee2A férfi 5000 méter után a leggyorsabbaknál is teljes volt a holland uralom. A győztes végül Michel volt a Mulder-fivérek közül, Jan Smeekens mindössze egy századdal szorult a második helyre. A nőknél Lee megvédte a dél-koreaiak becsületét.

Kommentek: 0 komment

A szünnap után a szabad stílusú sprintekkel folytatta a XXII. téli játékok sífutószekciója. Az eddig rendkívül látogatott és méltán népszerű olimpia nagyon várt versenyszáma minden várakozásunkat felülmúlta: a futók mindent beleadtak, ami néha komoly következményekkel járt. Végül ezt meg azt követően folytatódott a norvég dominancia, és Maiken Caspersen Falla, valamint Ola Vigen Hattestad nyakába akasztottak aranyérmet. Avagy beszámoló Szocsi eddigi talán legérdekesebb és legizgalmasabb perceiről, ahol olyanok történtek, mint még soha...

Sochi 2014 Day 5 - Cross Country Men's Sprint Free Finals

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk