Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A mai napon az északi összetettezők is megkezdték szereplésüket a XXII. téli olimpiai játékokon Szocsiban. A normál sáncos Gundersen-versenyen a versenyzőknek igen-igen melegben, 12 °C-ban kellett ugraniuk és futniuk a RusSki Gorki Ski Jumping Centernézőserege előtt, akik ezúttal is kiváló hangulatot varázsoltak. Az egyik legősibb és szó szerint legösszetettebbnek számító sportág (amelynek látogatottsága méltatlanul egyre és egyre kisebb) legjobbjai alaposan megküzdöttek az olimpiai bajnoki címért, már csak azért is, mert mindössze három győztest avatnak a még talán a sífutókénál is nehezebb pályán. Pontosabban ezután kettőt, hisz Eric Frenzel mindent vitt, és teljessé tetté kollekcióját: olimpiai bajnoknak mondhatja magát.

Sochi 2014 Day 6 - Nordic Combined Individual Gundersen NH 10 km, Cross-Country

Kommentek: 0 komment

Kanadai fölényt, látványos versenyt és sajnos rengeteg bukást hozott a szabadstílusú síző hölgyek slopestyle- versenye. Az aranyérmet kiemelkedő gyakorlatának hála a mindössze 19 esztendős Dara Howell szerezte meg. Rövidebb lélegzetű visszatekintő posztunk következik.

Kommentek: 0 komment

Eljött a mi napunk: a magyar idő szerint reggel 8-kor kezdődő női lesiklásban Miklós Edit beváltotta, sőt felülmúlta a túlzónak tűnő elvárásokat, és 7. helyet szerzett a magyar alpesi sínek! Mindezt 25-ös rajtszámmal, vagyis közel sem a legjobb körülmények között. Az olimpiák történetében először két győztest is hirdettek, az alcsony rajtszámmal síelő Dominique Gisin idejét a szakági legjobbak közül Tina Mazének sikerült beállítania. A svájciak örömét Lara Gut bronzérme tette teljessé, Daniela Merighetti, az elsőként induló Fabienne Suter, valamint Lotte Smiseth Sejersted végzett még Edit előtt - az egyetlen fájó pont, hogy a norvég fiatal épp Edit mögül rajtolva érte ezt el, vagyis két percen át olimpiai pontszerzők voltunk. Berecz Anna biztonsági síeléssel célbaért, 35. helyen zárt.

Kommentek: 0 komment

[caption id="attachment_1316" align="alignnone" width="512"]

A svájci fenegyerek kicsattant az örömtől

A svájci fenegyerek kicsattant az örömtől[/caption] A snowboard félcső koronázatlan királya meg nagyobb magasságokba léphetett volna, de tőle szokatlan módon agyonnyomta a tét, így még a dobogóról is lemaradt.

Kommentek: 0 komment

Darya Dromacheva ellenállhatatlan volt kedden a hölgyek 10 km-es üldözéses versenyében. A fehérorosz biatlonos a kilencedik helyről rajtolva fokozatosan javuló teljesítménnyel kirukkolva fölényesen lett Olimpiai bajnok! A dobogó második, illetve harmadik fokára is olyan versenyzők állhattak, akikre előzetesen számítani lehetett.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk