Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lesiklással indult a női alpesi sízők hétvégi Világkupa-programja Garmisch-Partenkirchenben. Lindsey Vonn célba ért, az első helyről tehát nem lehetett vita. Másfél másodperces hátrány elég volt Fabienne Suternek a második helyhez, Viktoria Rebensburg fért még fel a dobogóra. Miklós Edit ismét az élbolyban zárt, úgy lett 7., hogy az alján legalább két helyet vesztett egy hibával.

alpesi si alpesi sí világkupa Garmisch-Partenkirchen lesiklas Vonn Miklos Edit

Kommentek: 0 komment

  Tavaszi eső síversenyt visz

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Garmisch-Partenkirchen szlalom Maribor Szlovénia Németország

Nem fogadta kegyeiben az időjárás ma (sem) az alpesi sízőket. Mariborban már szombaton sem rendeztek makulátlan versenyt, irreális körülmények közt szenvedve síeltek a nők. Ma sem volt ez másként, annyi különbséggel, hogy ma ártalmatlan helyzetekben estek sorban a lányok, ennek következtében és a megérkező eső miatt végül 25 síző után félbeszakították a szlalomot. A férfiak óriás-műlesiklása már el sem kezdődhetett Garmisch-Partenkirchenben, sportszerű viadalt ma lerövidített pályán sem lehetett volna garantálni. Végleg törölték a Leviben elmaradt szlalomokat.

Kommentek: 0 komment

Garmisch-Partenkirchenben próbált magához térni a férfi lesikló világkupa mezőnye a kitzbüheli sokk után. Ezúttal másfajta sokk érte a szurkolókat, de talán a versenyzőket is: Aleksander Åmodt Kilde 30-as rajtszámmal nyert a Kandaharon. Ráadásképp ezzel "elrontott" egy még nagyobb meglepetést, ugyanis Boštjan Klinétől vette át a vezetést! A szlovén óriási mázlival, századokkal előzött meg többeket, a favoritok jó része hibázott, a dobogóra Beat Feuz fért még fel. A vártnál is kiszámíthatatlanabbnak tűnik a svindaltalan korszak.

alpesi si alpesi sí világkupa Garmisch-Partenkirchen lesiklas Kilde

Kommentek: 0 komment

Garmisch-Partenkirchenben, a Kandahar lejtőjén lezajlott a Világkupa-idény utolsó előtti szuper-G versenye a hölgyek számára. A Világkupa-döntő előtt visszavette a vezetést a szakági tabellán a mai verseny nyerő Lindsey Vonn, de Anna Fenninger nem csak emiatt bánkódhat: az amerikai mellett Tina Maze is megelőzte, így a szlovén stabilizálni tudta előnyét összetettben az osztrákkal szemben. Miklós Edit magas rajtszámmal bejött a 29. helyre, másodszor szerzett pontokat ebben a szakágban, így 9 ponttal zárta szuper-G szezonját.


Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk