Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí alpesi sí világkupa lesiklás Lake Louise Kanada Aksel Lund Svindal Peter Fill Travis Ganong Guillermo Fayed Carlo Janka Max Franz

A minden jel szerint remek erőállapotban, régi összeszedettségével síelő Aksel Lund Svindal mindösszesen egyetlen századdal előzte meg azt a Peter Fillt, akinek így nem jött össze életének második Világkupa-győzelme. A dobogó harmadik fokára az amerikai Travis Ganong állt fel. A szakági címvédő Kjetil Jansrud hibát hibára halmozva csak a 9. helyet tudta megszerezni, míg az osztrákok részéről Max Franz 6. helye jelentette a maximumot.

Kommentek: 0 komment

A férfiak számára óriás-műlesiklással, a hölgyek számára szuper-G-vel zárult az alpesi sízők észak-amerikai hosszú hétvégéje. Lake Louise-ban Lara Gut nyert Lindsey Vonn és Tina Maze előtt. Miklós Edit a remek 32. helyet szerezte meg, ám rossz rajt miatt utólag kizárták. A férfiaknál Beaver Creekben Ted Ligety otthon tartotta a győzelmet, Alexis Pinturault és Marcel Hirscher követte. Az első futam után vezető Benni Raich végül csak 4. lett.


Kommentek: 0 komment

Hosszú hétvége vár az alpesi sízőkre, az urak és a hölgyek is három-három versenyszámot teljesítenek vasárnapig. Beaver Creekben férfi lesiklással, Lake Louise-ban női lesiklással kezdődött a program. Kjetil Jansrud háromra növelte győzelmi sorozatát, Beat Feuz ezüsttel tért vissza, a hazai pálya előnyét élvező Steve Nyman fért még fel a dobogóra. A hölgyeknél Tina Maze verhetetlen volt, Anna Fenninger és Tina Weirather zárt mögötte. Miklós Edit idényeleji formában nyitott, épphogy lecsúszott a pontszerzésről. Mielőtt fanyalognánk, nem árt belegondolni, pár évvel ezelőtt mit mondtunk volna egy ilyen magyar szereplésre..

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk