Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Alpesi Sí Világbajnokság Sankt Moritz Ilka Stuhec Stephanie Venier Lindsey Vonn

Messzemenőkig igazolódott a papírforma a női lesiklóknál, a szakági pontversenyt is magabiztosan vezető Ilka Štuhec egy nagy hiba ellenére magabiztosan nyerte a királykategóriát. A megfiatalított osztrák csapat újabb éremmel gazdagodott, Stephanie Venier talán végsebességét kárhoztatja egy picit. Egyébként is remek napot zártak a sógorlányok, hárman is a TOP-10-ben végeztek. A bronzérmet pedig Lindsey Vonn nyakába akasztották. Pár hónappal kéztörése után visszatért az élmezőnybe, közhely, de számára ez az érem tényleg aranyként csillog. A nap vesztese Sofia Goggia, aranyérmet érő menetet dobott sutba legvégén elkövetett durva hibájával. Távolmaradtak a dobogótól, de két TOP-8-as helyezéssel azért vállalhatóvá tették szereplésüket a svájciak. A nap legnagyszerűbb fejleménye viszont alighanem az, hogy mindenki épen, egészségesen átcsusszant a célvonalon.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí lesiklás Garmisch-Partenkirchen Németország Lindsey Vonn Lara Gut Viktoria Rebensburg

A 2017-es esztendő legnagyobb visszatérését produkálta a garmischi lesikláson Lindsey Vonn. Szűk két hónappal kéztörése után, bámulatos léptékű rehabilitációt követően versenyt nyert a Világkupában az amerikaiak világklasszisa! Másfél tizeddel előzte meg a szemre hibátlant síelő Lara Gutot, míg a dobogó alsó fokára a Kandaharon elsőként lesikló Viktoria Rebensburg, hogy a hazai nézők is örvendhessenek. A szakági pontversenyt vezető Ilka Štuhecnek meg kellett elégednie a 8. hellyel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa lesiklás Mirjam Puchner Fabienne Suter Elena Curtoni Elisabeth Görgl Johanna Schnarf Verena Stuffer Lindsey Vonn Larisa Yurkiw Miklós Edit magyar sportolók Sankt Moritz

Komoly meglepetés született a hölgyek lesikló fináléjában. Mirjam Puchner kihasználta a jobb körülményeket és egy nagyszerű sízéssel megszerezte élete első világkupa győzelmét. A dobogóra Fabienne Suter és Elena Fanchini állhattak még fel. A szakági világkupát a sérüléséből lábadozó Lindsey Vonn nyerte, aki a pálya szélén várta, hogy átvehesse élete 20 kristálygömbjét. Miklós Edit a 14. helyen végzett, ami az utolsó előtti pontszerző helyet jelentette ma.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí lesiklás La Thuile Olaszország Nadia Fanchini Lindsey Vonn Daniela Merighetti Larisa Yurkiw Laurenne Ross Fabienne Suter Miklós Edit

Már pénteken érlelődött a bravúrgyőzelem, akkor azonban nem segítették a századok, továbbá kifogott egy utolérhetetlen menetet Lara Gut módra. Segítette talán kicsit az időjárás szeszélye, ezzel együtt rászolgált első lesikló győzelmére a Világkupában. Nadia Fanchini úgy utasította maga mögé Lindsey Vonnt, hogy az amerikai látható sízési hiba nélkül ma délben elérte a célvonalat. A szakági elsőséget ezzel bebiztosító amerikai klasszis összetettben is visszavette a vezetést a ma csupán a 11. helyen záró Guttól. S hogy teljes legyen az olaszok öröme, Daniela Merighetti is felállhatott a dobogóra, mi több, további két talján még befért a TOP-10-be. Miklós Edit remekül alkalmazkodott a körülményekhez, több ászt, köztük a komplett osztrák lesikló válogatottat megelőzve a 8. helyen végzett.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Szuper-g Altenmarkt-Zauchensee Lindsey Vonn Lara Gut Cornelia Hütter Nadia Fanchini Elisabeth Görgl Francesca Marsaglia Miklós Edit

A tegnapi lesiklás után ma Szuper-G-ben vetélkedtek a hölgyek Altenmarkt-Zauchenseen. Hiába volt technikásabb egy árnyalatnyival a pálya, Lindsey Vonn győzelme ma sem forgott veszélyben, 7 tizeddel előzte meg legnagyobb összetettbeli ellenfelét, Lara Gutot. A dobogó alsó fokára a megszokottak szerint Cornelia Hütter állhatott fel. Kilenc századdal elmaradt a pontszerzéstől Miklós Edit.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk