Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí lesiklás Lake Louise Kanada Ilka Stuhec Sofia Goggia Kajsa Kling Lara Gut Viktoria Rebensburg Stacey Cook

Őrült versenyt hozott a Lake Louise-i hétvége első lesiklása. Az alaposan felforgatott rajtszámrendszer és a változó körülmények alaposan megbolygatták az eredményeket. Az első tíz síző után még Lara Gut vezetett, végső soron azonban dobogóra sem sikerült állnia, váratlan személyektől sorjáztak ugyanis a jobbnál jobb eredmények. Sokáig úgy tűnt, Kajsa Kling Világkupa nyerhet Kanadában, közel a harmincas rajtszámhoz viszont ketten is ihletett sízést mutattak be. Sofia Goggia menete egy szlovén lány, Ilka Štuhec miatt nem lett mindent vivő. A korábban dobogót sem látott, de már-már tekintélyesnek mondható VK- pályafutást maga mögött tudó Stuhec karriertörténeti csúcsra ért. Miklós Edit sem vallott szégyent, sőt, egy kivétellel valamennyi osztrákot, s mellettük egy sor klasszist utasított maga mögé. Végül egy 10. hellyel kezdte idényét.

Kommentek: 0 komment

Világkupa alpesi sí világkupa alpesi síelés lesiklás Lindsey Vonn Cornelia Hütter Ramona Siebenhofer Margot Bailet Stacey Cook Lara Gut Fabienne Suter Miklós Edit

Kevés híján bukást szenvedett, hatalmas mentése után mégis a szokott fölénnyel behúzta a győzelmet Lindsey Vonn. Lake Louise királynője mögött ma nagyot villantott az átalakuló osztrák lesikló csapat, Cornelia Hütter és - még nagyobb meglepetésre - Ramona Siebenhofer is dobogóra állhatott. Írhattuk volna úgy is, hogy Vonn sikerén túl borult a papírforma. Miklós Edit szépen helytállt a számára nem túl kedvező pályaviszonyok közt, a 22. helyen végzett, tehát bőven befért a pontzónába.

Kommentek: 0 komment

Tegnapi nagy visszatérés után karrierje 60. Világkupa- győzelmét ünnepelhette Lindsey Vonn, az amerikaiak világklasszis lesiklója hibájával együtt is magabiztosan verte honfitársait, a harmadik Lajos-tavi ezüstérménél tartó Stacey Cookot, valamint a lassan három év után újra VK- lesikláson dobogós Julia Mancusót, a nap meglepetésemberét, Larisa Yurkiwot, s persze a többi nagyágyút. Miklós Edit ma kitett magáért, szűk két másodpercet kapott csupán a győztestől, ami a pontszerző 25. helyhez volt elegendő.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk