Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí óriás-műlesiklás Adelboden Svájc Alexis Pinturault Marcel Hirscher Philipp Schörghofer

Adelboden hű maradt hírnevéhez, a jelen két legjobb óriás-műlesiklójának parádéját hozta a verseny. Az első futamot alaposan megnyomta Alexis Pinturault nagyrészt ennek köszönheti karrierje 19. Világkupa-győzelmét. De kellett ehhez egy bődületesen összerakott második menet is, ami nélkül aligha tartott volna ki előnye Marcel Hirscher űrsízésével szemben. Az osztrákok klasszisa elképesztő színvonalon síelt délután, a francián kívül más nem vehette fel vele a versenyt, mindent elárul, hogy a honfitárs Philipp Schörghofer harmadikként már csaknem két másodperces hátránnyal zárta a versenyt. Holnap hasonló izgalmakat tartogathat a szlalom.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí alpesi összetett Santa Caterina Alexis Pinturault

A férfi alpesi sízők egy jó kis kombinációval zárták a 2016-os esztendőt. Ez a verseny izgalmára is értendő, két nagyformátumú síző párharcából Alexis Pinturault került ki győztesen. A szakági címvédő oldalán Marcel Hirscher sem búslakodott, mert dacára annak, hogy kikapott, ezt pedig az osztrák hírhedten gyűlöl, Kjetil Jansrud kiesésével jócskán növelte előnyét összetettben. A dobogó harmadik fokára a Szuper-G után még vezető Aleksander Aamodt Kilde állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí óriás-műlesiklás Sölden Ausztria 2016-2017 Alexis Pinturault Marcel Hirscher Felix Neureuther Zan Kranjec Ted Ligety Thomas Fanara

Parádés versennyel vette kezdetét az Alpesi Sí Világkupa a férfiak összevetésében. Alexis Pinturault győzelmét hozta a söldeni óriás-műlesiklás, miután mindkét futamon a legjobb időt síelve 7 tizeddel legyőzte azt a Marcel Hirschert, aki hatalmas rontása ellenére mindenki mást simán megelőzött. A dobogó alsó fokára Felix Neureuther állhatott fel. A nap meglepetésembere Szlovéniából érkezett, Žan Kranjec bátor sízéssel egyebek mellett a szakág élő legendáját, Ted Ligetyt is maga mögé utasította.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Sankt Moritz Svájc szlalom André Myhrer Marcel Hirscher Sebastian-Foss Solevag Marco Schwarz Julien Lizeroux Manuel Feller Henrik Kristoffersen Felix Neureuther Alexis Pinturault

Izgalmas csatákkal búcsúzott a férfi mezőny a Világkupától, a záró műlesiklást egy rutinos síző, André Myhrer nyerte, megelőzve az Összetett Világkupa immáron ötszörös győztesét, Marcel Hirschert. A fiatalok sziporkája tiszavirág életűnek bizonyult, egy kivétellel legalábbis, Sebastian Foss-Solevåg ugyanis felfért a dobogóra. A szakági kristálygömböt elhódító Henrik Kristoffersen sérülten és betegen síelt, így ma nem rúghatott labdába.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Kranjszka Gora Marcel Hirscher Alexis Pinturault Henrik Kristoffersen Felix Neureuther Thomas Fanara Philipp Schörghofer

Megszakadt Alexis Pinturault nagy sorozat, négy fölényes győzelmet követően fejet kellett hajtania az évad legjobb óriás-műlesiklója előtt. Marcel Hirscher bebiztosította szakági elsőségét, egyben - minden józan számítás szerint - zsinórban ötödször megnyerte az Összetett Világkupát. Pedig a francia ma is káprázatosan síelt, ám ezúttal az osztrák is felvette a kesztyűt. A harmadik helyen Henrik Kristoffersen végzett, a papírformát igazolva.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk