Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alpesi összetettel zárult a női alpesi sízők hétvégéje Crans Montanán. Ez volt a 3., egyben utolsó kombinációs verseny, így rögtön végeredményt is hirdettek. Ilka Štuhec 3. helyével bebiztosította szakági elsőségét, a ma is remeklő, végül 2. helyet szerző Federica Brignone hiába próbált nyomást helyezni rá. A hányatott sorsú szakág fekete lapjai tovább bővültek: a szuper-G-ben 31-essel rajtoló Mikaela Shiffrin előtt addig tisztogatták a pályát, míg a szlalomkirálynő könnyedén lesíelhetett az élbolyba. Szlalomban ezek után nem lehetett kérdéses az elsősége.

alpesi si alpesi sí világkupa Crans Montana alpesi összetett Shiffrin Ilka Stuhec

Kommentek: 0 komment

A férfiak kombinációs versenyével, szebben hangzó új nevén az alpesi összetettel folytatódott ma az alpesi sí világbajnokság Sankt Moritzban. Egyetlen század döntött végül az elsőségről, és a svájci óra a házigazdáknak kedvezett: Luca Aerni kiváló szlalommal a 30. helyről rajtolva ugrott az élre. Marcel Hirscher éppen a szlalomban csúszott hajszállal Aerni mögé, a hazai örömünnepet pedig Mauro Caviezel 3. helye tette teljessé. A favorit Pinturault gyenge lesiklás után érthetetlenül pocsék szlalomot produkált, a lesiklás után vezető Romed Baumann pedig a középmezőnybe szlalomozta vissza magát.

alpesi si Alpesi Sí VB St. Moritz alpesi összetett Luca Aerni Kekesi Marton

Kommentek: 0 komment

alpesi sí alpesi összetett Santa Caterina Alexis Pinturault

A férfi alpesi sízők egy jó kis kombinációval zárták a 2016-os esztendőt. Ez a verseny izgalmára is értendő, két nagyformátumú síző párharcából Alexis Pinturault került ki győztesen. A szakági címvédő oldalán Marcel Hirscher sem búslakodott, mert dacára annak, hogy kikapott, ezt pedig az osztrák hírhedten gyűlöl, Kjetil Jansrud kiesésével jócskán növelte előnyét összetettben. A dobogó harmadik fokára a Szuper-G után még vezető Aleksander Aamodt Kilde állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa alpesi összetett Lenzerheide Svájc Wendy Holdener Michaela Kirchgasser Lara Gut Denise Feierabend Marie-Michéle Gagnon Anne-Sophie Barthet

Svájci örömünnepet hozott a vasárnap Lenzerheidén. Fölényes szlalom után váratlanul acélos Szuper-G-t síelt, így megérdemelten nyerte a versenyt, egyszersmind a szakági pontversenyt Wendy Holdener. A műlesiklóból lassanként univerzális sízővé cseperedő fiatal mögött a rutint képviselő Michaela Kirchgasser végzett. A dobogó harmadik fokára Lara Gut állhatott fel, aki így lemaradt ugyan a kis kristálygömbről, a legfontosabbat, a legnagyobbat, az Összetett Világkupát viszont - minden matematikai okoskodást félretéve - bebiztosította. Denise Feierabend 4. helyével tette teljessé a helvétek örömét.

Kommentek: 0 komment

alpesi összetett alpesi síelés Alpesi Sí Világkupa Wengen Svájc Kjetil Jansrud Aksel Lund Svindal Adrien Théaux Thomas Mermillod Blondin Dominik Paris Marc Gisin

A norvégok idei szárnyalása Wengenben sem szakadt meg, kettős győzelemmel várják a szombati parádét. Aksel Lund Svindal átka mindenesetre változatlanul kísért, győznie megint nem sikerült, ha 4 századdal is, de Kjetil Jansrud elébe került szlalomban. A harmadik hely Adrien Théaux-hoz került. Ivica Kostelić kedvenc lejtőjén megszerezte első idei pontjait.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk