Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí óriás-műlesiklás Adelboden Svájc Alexis Pinturault Marcel Hirscher Philipp Schörghofer

Adelboden hű maradt hírnevéhez, a jelen két legjobb óriás-műlesiklójának parádéját hozta a verseny. Az első futamot alaposan megnyomta Alexis Pinturault nagyrészt ennek köszönheti karrierje 19. Világkupa-győzelmét. De kellett ehhez egy bődületesen összerakott második menet is, ami nélkül aligha tartott volna ki előnye Marcel Hirscher űrsízésével szemben. Az osztrákok klasszisa elképesztő színvonalon síelt délután, a francián kívül más nem vehette fel vele a versenyt, mindent elárul, hogy a honfitárs Philipp Schörghofer harmadikként már csaknem két másodperces hátránnyal zárta a versenyt. Holnap hasonló izgalmakat tartogathat a szlalom.

Kommentek: 0 komment

Legendás helyszínen legendás verseny: férfi óriás-műlesiklásra került sor Alta Badián, a Gran Risán. Legendásan nagy izgalmakról azért túlzás beszélni: Marcel Hirscher régi fényében csillogott, mindkét futamot nyerve szerezte meg az elsőséget. Mathieu Faivre és az élete versenyét futó Florian Eisath fért még fel a dobogóra a mesterséges ugratóval igencsak balesetveszélyessé tett pályán.

alpesi sí világkupa alpesi si óriás-műlesiklás Alta Badia hirscher

Kommentek: 0 komment

alpesi sí szlalom Levi Finnország Marcel Hirscher Michael Matt Manfred Mölgg Felix Neureuther Manuel Feller Dave Ryding Mattias Hargin

Átlagosnál is szorosabb versenyt hozott a szezon első szlalomja, a Leviben rendezett viadalon épp a győztes személye dőlt el tükörsimán. Egy az ő szintjén óvatosra vett első menet után délután odalépett a gázra Marcel Hirscher, s közel másfél másodperccel intézte el riválisait. Remekelt az osztrák csapat, az egykori kétszeres világbajnok Mario Matt öccse, Michael Matt zárt a második helyen, valamint Manuel Feller személyében még egyikük befért a legjobb öt közé. A délelőtt után még 2. helyen álló Marco Schwarz ugyanakkor kiesett, így a dobogó alsó fokára Manfred Mölgg állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí óriás-műlesiklás Sölden Ausztria 2016-2017 Alexis Pinturault Marcel Hirscher Felix Neureuther Zan Kranjec Ted Ligety Thomas Fanara

Parádés versennyel vette kezdetét az Alpesi Sí Világkupa a férfiak összevetésében. Alexis Pinturault győzelmét hozta a söldeni óriás-műlesiklás, miután mindkét futamon a legjobb időt síelve 7 tizeddel legyőzte azt a Marcel Hirschert, aki hatalmas rontása ellenére mindenki mást simán megelőzött. A dobogó alsó fokára Felix Neureuther állhatott fel. A nap meglepetésembere Szlovéniából érkezett, Žan Kranjec bátor sízéssel egyebek mellett a szakág élő legendáját, Ted Ligetyt is maga mögé utasította.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Sankt Moritz Svájc szlalom André Myhrer Marcel Hirscher Sebastian-Foss Solevag Marco Schwarz Julien Lizeroux Manuel Feller Henrik Kristoffersen Felix Neureuther Alexis Pinturault

Izgalmas csatákkal búcsúzott a férfi mezőny a Világkupától, a záró műlesiklást egy rutinos síző, André Myhrer nyerte, megelőzve az Összetett Világkupa immáron ötszörös győztesét, Marcel Hirschert. A fiatalok sziporkája tiszavirág életűnek bizonyult, egy kivétellel legalábbis, Sebastian Foss-Solevåg ugyanis felfért a dobogóra. A szakági kristálygömböt elhódító Henrik Kristoffersen sérülten és betegen síelt, így ma nem rúghatott labdába.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk