Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy napos halasztás után ma végre versenyre alkalmassá vált az időjárás, így rendben lezajlott a férfi szuper-G az alpesi sí VB-n Beaver Creekben. Észak-amerikai hó ide vagy oda, a dobogón csak egy kanadai meglepetésember, Dustin Cook képviselte a kontinenst, méghozzá a második helyen. Az osztrák Hannes Reichelt remekül kihasználta, hogy az ő edzőjük jelölhette ki a nyomvonalat, és magabiztosan előzte meg legfőbb riválisait. A dobogó harmadik fokára a francia Adrien Thèaux állhatott fel. Svindalnak sikerült a visszatérés (6.), Bode Millernek sikerült leglátványosabb eséseit felidéznie, Kjetil Jansrud pedig bizonyította, hogy fejben ő sokszor kevés egy fontos versenyen. Kékesi Márton sikerrel teljesítette a pályát, a 49. helyet szerezte meg.


Kommentek: 0 komment

Legendás helyszínen, a svájci Wengenben időzik a hétvégén a férfi alpesi sí Világkupa-mezőnye. A mai lesikláson sokáig úgy tűnt, minden a házigazdák kezére játszik a Lauberhornon, ám az osztrák Hannes Reichelt az utolsó kanyarokat jobban síelve elorozta a győzelmet Beat Feuz és Carlo Janka elől. Hét svájci végzett a top-12-ben. Jansrud továbbra is gödörben, másodpercen túli lemaradással zárt az 5. helyen. Nagyon hosszúra nyúlt a verseny - ami érthetetlen, hogy ezért most nem elsősorban a bukások, inkább a szervezők szerencsétlenkedései voltak okolhatók.


Kommentek: 0 komment

Megszakadt Kjetil Jansrud győzelmi sorozata, három VK- siker után ezúttal meg kellett elégednie egy második helyezéssel. Két méretes rontással együtt is. Hannes Reichelt révén az osztrákok örülhettek Beaver Creeken, 1000 napot követően győztek újra a sógorok Szuper-G-ben; míg a harmadik helyen Alexis Pinturault végzett, aki így csatát nyert a pálya első harmadában kieső Marcel Hirscherrel szemben.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk