Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

parallel-óriás-műlesiklás PGS Alta Badia Olaszország Kjetil Jansrud Aksel Lund Svindal André Myhrer Dominik Schwaiger Alexis Pinturault Massimiliano Blardone alpesi sí Alpesi Sí Világkupa

A vasárnapi "normális" után ma parallel óriás-műlesiklásban csaptak össze az urak Alta Badián. Szó szerint összecsaptak, elvégre itt két pályán, egymással párhuzamosan kellett eldönteniük, ki aktuálisan a gyorsabb. Valóságos csillaghullásnak lehettek szemtanúi a kilátogatók, hiszen egy kivétellel a szakági világranglista legjobb hét résztvevője már az első körben búcsúzott, de az az egy, Alexis Pinturault is csupán a 6. helyet tudta megkaparintani. Miközben tehát többek közt Marcel Hirscher is hamar kiesett, kevesek által várt norvég házidöntőt rendeztek, amit Kjetil Jansrud nyert Aksel Lund Svindal ellenében. A dobogó harmadik fokára az ilyen jellegű versenyeken rendre jól teljesítő André Myhrer állhatott fel, miután felülkerekedett az est meglepetésemberén, a német Dominik Schwaigeren.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa lesiklás Val Gardena Aksel Lund Svindal Guillermo Fayed Kjetil Jansrud Peter Fill Erik Guay Bryce Bennett Matthias Mayer

Ötödik tiszta gyors szakági versenyen ötödszörre is legyőzte címvédő honfitársát Aksel Lund Svindal, a norvég óriás vezeti így mától az összetett pontversenyt. Kjetil Jansrud és közé ráadásul beférkőzött még egy induló, Guillermo Fayed az elitcsoport záróembereként tréfálta meg a norvégokat. Matthias Mayer nagyot esett, melltáji zúzódásokat diagnosztizáltak nála.

Kommentek: 0 komment

A Dolomitok soknevű síparadicsomában, Val Gardenán (ha jobban tetszik: Grödenben) gyűltek össze a férfi gyorssízők legjobbjai. Szuper-G-vel indult a program, és a megszokott Svindal-győzelemmel. Az már kevésbé megszokott idén, hogy Kjetil Jansrud végezzen mögötte, az pedig még soha nem történt meg, hogy a norvég csapat harmadik tagja, Aleksander Åmodt Kilde is pódiumra álljon. Elképesztő formában a norvég gyorssízők.

alpesi si alpesi sí világkupa Szuper-G Svindal

Kommentek: 0 komment

Világkupa alpesi síelés Alpesi Sí Világkupa Szuper-G Marcel Hirscher Ted Ligety Andrew Weibrecht Mattia Casse Adrien Théaux Travis Ganong Aksel Lund SvindalSzezononként mindig akad legalább egy olyan verseny, aminek a forgatókönyvét átírja az időjárás szeszélye. Ilyen alkalom volt a mai. A megkurtított pályán az elsők közt rajtolók komoly előnyt élveztek, ami fényesen jelez a tény, hogy az érdemi eredményre korábban képtelen, semmi rendkívülit nem produkáló Mattia Casse 1-es rajtszámmal kis híján dobogóra állhatott. Eljött a nagy nap Marcel Hirscher számára, remekül meghúzta a kanyargós szakaszt, a vele azonos körülmények közt indulókat lazán verte, az már a szerencse műve, hogy egy erős TOP15 helyezésből győzelem kerekedett. Külön pozitívum osztrák részről a norvégok szereplése, Aksel Lund Svindal csupán a 21. helyen végzett, míg Kjetil Jansrud pont nélkül zárt.

Kommentek: 0 komment

Világkupa alpesi sí alpesi sí világkupa lesiklás Aksel Lund Svindal Kjetil Jansrud Guillermo Fayed Hannes Reichelt Andrew Weibrecht Carlo Janka

Kettős norvég sikerrel vette kezdetét a hétvége a férfiak számára. Aksel Lund Svindal ismételten magától értetődő fölénnyel húzta be az első helyet, de ezúttal Kjetil Jansrud is felidézte tavaly látott teljesítményét. Idén ez kevés az üdvösséghez. A dobogó harmadik fokára Guillermo Fayed állhatott fel francia színben.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk