Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Aspen szlalom USA Petra Vlhová Mikaela Shiffrin Frida Hansdotter

Kisebbfajta meglepetésre elmaradt az újabb amerikai győzelem a női szlalomosok közt, Mikaela Shiffrin nem pattogott úgy a stanglik közt, mint azt megszokhattuk tőle. Ennek, s Petra Vlhová ihletett formájának köszönhető a tény, hogy ma legyőzték a szakág és az összetett idei győztesét. A dobogó harmadik fokára az előző idény bajnoka, Frida Hansdotter állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világbajnokság Sankt Moritz Svájc Mikaela Shiffrin Wendy Holdener Frida Hansdotter

Az egész világbajnokság egyik legbiztosabbnak ígérkező aranyérmét gyűjtötte be az immáron háromszoros világbajnok amerikai. Mikaela Shiffrin ellentmondást nem tűrve, mindkét futamát simán nyerve múlta felül a többieket. Wendy Holdener kombinációs aranyérme után egy ezüsttel gazdagodott, remek vb-t zárt. A bronzérmet pedig Frida Hansdotter nyakába akasztották, aki ezzel begyűjtötte a svédek első egyéni érmét Sankt Moritzban. A szlovákok voltak a nap vesztesei, elmaradt ugyanis a hőn áhított sporttörténelmi medália. Petra Vlhová minimális különbséggel szorult le a dobogóról, míg Veronika Vélez-Zuzulová nem bírta el a nyomást, búcsúzott a második futam legelején. Archam Chiara révén magyar versenyzőért is szurkolhattunk. Az első letörésnél teret vesztett, s kiesett.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí szlalom Maribor Szlovénia Mikaela Shiffrin Wendy Holdener Frida Hansdotter

Változatlanul áll a tézis: ha célba ér, képtelenség legyőzni Mikaela Shiffrint szlalomban. Az amerikai klasszis szezonbeli negyedik sikerét aratta a szakágban. A dobogóra még Wendy Holdener és Frida Hansdotter állhatott fel, a második futamban az első hat közt nem történt változás. A hazaiak részéről Ana Bucik szállított egy szép 7. helyezést, míg az osztrák csapatból Bernadette Schild 9. helyével jelentette a csúcspontot. Veronika Vélez-Zuzulová kiesett, így visszaállt az óév végi pontkülönbség közte és Shiffrin közt.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Sankt Moritz Svájc szlalom Mikaela Shiffrin Veronika Vélez-Zuzulová Frida Hansdotter Wendy Holdener Michaela Krichgasser Maria Pietilä-Holmner

Érvényesült a papírforma a szezon utolsó szlalomján a hölgyeknél, Mikaela Shiffrin éppoly félelmetes dominanciával nyerte a versenyt, mint az összes többit, amin rajthoz tudott állni. A szakági kristálygömböt így Frida Hansdotter gyűjtötte be, aki kóros szerencsétlenségéből jóváírt valamit ezzel. A svéd a harmadik, a szlovák Veronika Vélez-Zuzulová pedig a második helyen végzett a napi versenyben.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Flachau Ausztria szlalom Veronika Vélez-Zuzulová Frida Hansdotter Petra Vlhová Nastasia Noens Sárka Strachová Wendy Holdener

Három nap telt el az előző verseny óta, érdemi dolgokban nem történt változás. Veronika Vélez-Zuzulova ismételni tudott, ergo ennyi idő alatt nyert annyi Világkupa-versenyt, mint másfél évtizedes pályafutása során összesen. Frida Hansdotter sem szorult le a dobogóról, 3. helyét a megszokott másodikra cserélte. Újdonságként Petra Vlhova került a pódiumra, leszorítva onnan az első futam után még vezető Nastasia Noenst. Felemás napot zártak a házigazdák, mert hiába kerültek nyolcan is a TOP30-ba, valós dobogós esélyük ma sem volt.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk