Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí óriás-műlesiklás Killington USA Tessa Worley Nina Löseth Sofia Goggia Marta Bassino Mikaela Shiffrin Ana Drev

Csaknem 3 év elteltével nyert újra Világkupát Tessa Worley. A franciák óriás-műlesiklója mögött az első futam után még vezető Nina Löseth végzett a második helyen. A dobogó harmadik fokára Sofia Goggia állhatott fel, tette mindezt úgy, hogy csupán a 14. helyről indult neki a második körnek. Az olasz csapat megint kitett magáért, öten végeztek a TOP-10-ben. Sölden győztese, Lara Gut kiesett az első futamban, így az ötödikként végzett Mikaela Shiffrin megerősítette vezető helyét az összetett pontverseny élén.

Kommentek: 0 komment

síugrás Síugró Világkupa Severin Freund Daniel André Tande Manuel Fettner Kuusamo

Severin Freund nyert az idei szezon második versenyét, ráadásul sáncrekord közeli ugrással. A verseny utolsó szakaszába sajnos a szél is beleszólt valamelyest. Részben ennek köszönheti második helyét Daniel André Tande, aki az első sorozatban még csak a 7. helyen zárt, ezzel pedig mentette a norvégok napját. Az osztrákok ismét tömegesen zártak a legjobb tízben, ez pedig már dobogót is ért nekik: Manuel Fettner életében másodszor örülhetett egyéni VK éremnek.

Kommentek: 0 komment

, alpesi sí Ifjúsági Téli Olimpia Lillehammer magyar sportolók Szőllős Barnabás Archam Chiara

Miklós Edit Szocsiban elért eredménye után újabb olimpiai 7. helyezettet ünnepel a magyar alpesi síelés. Szőllős Barnabás szlalomos sikere azzal együtt szenzációs, hogy ez még "csak" az ifjúságiak ötkarikás seregszemléjén valósult meg. Archam Chiara három TOP-20-as eredménnyel szintén tisztességesen helytállt. A fiúk versenyei egy amerikai srácról szóltak, River Radamus három aranyéremmel utazhatott haza. A lányoknál nagyot fordult a helyzet a nyitónaphoz képest, az osztrákok kettős győzelmük után medáliáig sem jutottak, az ősi rivális svájciak ellenben minden további számban szállítani tudták az elsőségeket.

Kommentek: 0 komment

egyéb snowboard Gyarmati Panka ifjúsági olimpia

Mozgalmas hetet tudhat maga mögött a magyar snowboardos közösség. Gyarmati Panka az Ale Inviteon megszerzett harmadik helye után egyből Pyeong Changba utazott, de végül az olimpia tesztversenyén nem vett részt. Két ifjú snowboard krosszosunk, Fehér Zsófia és Szász Csongor Ármin a lillehammeri Téli Ifjúsági Olimpián állt helyt.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Ifjúsági Téli Olimpia magyar sportolók Archam Chiara Szőllős Barnabás

Pénteken vette kezdetét a 14 és 18 év közötti fiatalok számára kiírt Ifjúsági Téli Olimpiai Játékok küzdelemsorozata. A második naptól, az alpesi síeléssel mi is bekapcsolódunk a történtekbe, köszönhetően leginkább a magyar indulók remek szereplésének. A Szuper-G- versenyeken Archam Chiara a 24., míg Szőllős Barnabás a 16. helyen végzett.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk