Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

síugrás

Stefan Kraft nyerte az idei első sírepülő versenyt Oberstdorfabn, szoros csatában legyőzve Andreas Wellingert és az összetett szempontjából egy értékes harmadik helyet szerző Kamil Stochot. A változó erősségű szél sokaknak nehezítette meg a dolgát, és egy kicsit az erőviszonykba is belekavart, de végülis azt lehet mondani, hogy a dobogón valóban a nap három legjobbja állt.

Kommentek: 0 komment

síugrás

Szoros versenyt hozott a vasárnapi egyéni verseny Willingenben, ugyanis a dobogós helyekről mindössze néhány tized pont döntött. A legjobban a végén Andreas Wellinger örülhetett, aki 3 tized ponttal múlta felül Stefan Kraftot és további 1 egységgel Manuel Fettnert. A VK-t vezető Stoch ezúttal csak ötödik lett, de továbbra is őrzi az első helyét az összetettben.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí óriás-műlesiklás Garmisch-Partenkirchen Németország

Garmisch-Partenkirchenben is a szakág két legjobbjának különversenyét hozta az óriás-műlesiklás. Marcel Hirscher délutáni űrsízésével azonban ezúttal Alexis Pinturault sem tudott versenyre kelni, sőt egy nagy rontás miatt végül a dobogóról is leszorult a franciák klasszisa. Másodikként nagy meglepetésre Matts Olsson végzett, míg a dobogó harmadik fokára a hazai nézők legnagyobb örömére Stefan Luitz állhatott fel. Az összetett régóta formalitássá lett, de Hirscher előnye most már óriásban is közelíti a 100 pontot.

Kommentek: 0 komment

Szuper-G alpesi sí

Mint előző nap az osztrák, úgy ma a szlovénok kiválósága hozta azt a bravúrt, hogy elsőként rajtolva győzött egy gyorsasági számban. Mi tagadás, Ilkának egyfelől nehezebb dolga is volt, elvégre ez az edzéslehetőség híján problémásabb Szuper-G-ben történt, másrészről viszont a szerencsével sem állt hadilábon. Ha nincs Lara Gut kiesése, aligha ünnepelhetett volna ma győzelmet. De ilyen az élet, így Sofia Goggia jelentett rá a legnagyobb veszélyt, míg a dobogó alsó fokára a nagy visszatérő, Anna Veith állhatott fel. A nap legnagyobb nyertes kétségkívül Mikaela Shiffrin. Élete legjobbját síelte a szakágban, s csupán 3 századdal maradt le a dobogóról.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí lesiklás Garmisch-Partenkirchen Hannes Reichelt Peter Fill Beat Feuz

Péntekkel ellentétben elmaradtak a súlyos bukások a Kandaharon, ezt tekinthetjük a mai futam legnagyobb pozitívumának. A tegnap még hibát hibára halmozó Hannes Reichelt összerakott végre egy szinte tökéletes menetet, amivel győzni tudott Garmisch-Partenkirchenben. Másodikként Peter Fill végzett, a szakági címvédő ezzel átvette a vezetést a pontversenyben az ötödikként zárt Kjetil Jansrudtól. A dobogó harmadik fokára Beat Feuz állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk