Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

síugrás

A Piotr Zyla, Dawid Kubacki, Maciej Kot, Kamil Stoch összeállítású lengyel csapat második győzelmét szerezte idén Willingenben, ahol a változékony szélviszonyok között ők ugrottak a legbiztosabb lábbal a mai este során. A dobogóra a fehér-vörösök mellett Ausztria és Németország csapata állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

alpesi si alpesi sí világkupa Cortina dAmpezzo lesiklas Lara Gut

A női alpesi sízők számára lesiklással kezdődött a hátváge programja Cortina d'Ampezzóban. A dobogón az év elejéről megszokott neveket találjuk: Lara Gut, Sofia Goggia és Ilka Štuhec a sorrend. A svájci lány századokkal előzte meg a hazaiak kedvencét, míg Štuhec pályafutása során először állhatott úgy dobogóra, hogy nem az élen zárt. Vonn ismét esett, ismét megúszta.

Kommentek: 0 komment

Bár az amerikai katonák hosszú idő óta nem tudnak döntő sikert aratni az afganisztáni Kandahar sivatagban, a hasonló nevű lejtőn, Garmisch-Partenkirchenben viszont Travis Ganong személyében először nyert amerikai alpesi sí világkupán. Mögötte Kjetil Jansrud és Peter Fill végeztek még dobogón. A tiszta idő fair körülményeket biztosított, azonban számos bukás vetett árnyékot a versenyre; Nyman és Giraud-Moine is csúnyán esett, hogy csak a legnagyobb baleseteket említsük.

Kommentek: 0 komment

Kristoffersen, Hirscher, Horosilov - azaz a tavalyi dobogó Schladmingban. Meg persze az első futam legjobbjai és ugyanígy a végeredmény is... Mindezek ellenére, vagy ezekkel együtt, parázs küzdelem zajlott a győzelemért a villanyfényes Planaion. Kristoffersen nagyszerű első futamára, hasonlóan parádés volt a válasz az orosztól és az osztráktól. És bár Kristoffersen megremegett egy kicsit, de végül ismét a mezőny fölé emelkedett műlesiklásban - mégha ezúttal csak egy tizeddel is.

Kommentek: 0 komment

síugrás zakopane

A zakopanei síugró VK eseményeiről sportszakmai oldalról már beszámoltunk itt és itt, az alábbi kevésbbé szakmai posztban a szinte páratlan szurkolói élményből igyekszünk átadni valamit, elsősorban képekben.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk