Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A férfi alpesi sízők számára szlalommal ért véget a Világkupa-idény Lenzerheidében, irreális körülmények között. Az első futam során gyakorlatilag kétfősre szűkült a győzelemért folyó verseny, a pocsék időben villámgyorsan romló pálya mellett az osztrák pályatűző is sokat tett ezért. Az elsőként induló Marcel Hirscherrel csak Felix Neureuther tudta tartani a lépést, a második futam végét azonban a német elrontotta, így az osztrák az összetett mellett a szakági kristálygömböt is behúzta.

Kommentek: 0 komment

A Világkupa- szezon utolsóelőtti versenynapján a hölgyek műlesiklása szerepelt programon. A tétnélküliség sajnos alaposan rányomta bélyegét a versenyre, már persze ha az idény végi forma és a nehézre tűzött lejtő riasztó hatását nem vesszük számításba. Lényeg a lényeg, minden eldőlt már az első futamban, minek végén Mikaela Shiffrin másfél másodperces meghaladó előnnyel alázta a világ szlalomjának krémét, majd délkörül egy biztonsági menettel méltóképp koronázta meg évét, s nyerte a szakági világkupát. A dobogó második fokára, ki más, mint Frida Hansdotter állhatott fel, míg harmadikként a múlt, vagyis Marlies Schild futott be. A szakági pontverseny végeredményének megfelelő eredmény született tehát.

Kommentek: 0 komment

Nem tévedtek sajnos az időjósok, ugyanis ahogy azt már jónéhány napja előre jelezték szombaton viharos széllel egy erőteljes hidegfront érte el Harrachovot, ezzel lehetetlenné téve bármiféle ugrósorozat megrendezését. Így miután hosszas halasztgatást követően megadta magát a zsűri, végül a pénteken két kiváló ugrást bemutató Severin Freundot koronázhattuk világbajnokká, míg az ezüstérmet Anders Bardal, a bronzot pedig Peter Prevc nyakába akasztották.

Kommentek: 0 komment

A férfiak számára óriás-műlesiklással folytatódott ma a Világkupa-döntő programja. Az első futamban lényegében eldőlt az összetett, hisz az idény végére szétesett Aksel Lund Svindal kiesett. Marcel Hirscher a nagy kristálygömböt be is húzta, a kicsit azonban drámai végjátékban elveszítette: Ted Ligety nyerte a versenyt Pinturault és Neureuther előtt, az osztrák egyetlen századdal leszorult a dobogóról, így a szakágiban azonos pontszámmal zárt, mint Ligety. Több győzelmével az amerikaié lett a szakági kristálygömb.

Kommentek: 0 komment

Az olimpia a curlingesek számára sem jelentette a szezon végét, hiszen a világbajnokságok még csak most jönnek. Most szombat és jövő vasárnap között a kanadai Saint John városában először a legjobb női csapatok küzdenek meg az érmekért. Öö... de biztosan a legjobbak? Több nagy hiányzója lesz ugyanis az idei VB-nek, de éppen ez teszi az utóbbi idők egyik legkiszámíthatatlanabb curlinges világeseményévé, ami miatt egész biztosan érdemes lesz éjszakázni.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk