Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lassan a végéhez közeledik a kiemelt eseményekben eddig sem szűkölködő 2013/14-es síugró szezon, ám egy igazán nagy esemény még hátra van a planicai finálét megelőzően, nevezetesen a sírepülő világbajnokság, amelynek a hétvégén a csehországi Harrachov ad majd otthont.

Kommentek: 0 komment

Severin Freund kétségkívül nagy formában versenyez az olimpia óta, és miután mindkét sorozatban kimagaslott a mezőnyből, ezt az osloi versenyen is győzelemre tudott váltani . A dobogó második fokára Anders Bardal állhatott fel, aki ezzel a trondheimi győzelmét követően ismét ott volt a legjobbak között, míg a 3. helyet Kamil Stoch szerezte meg, aki ezzel ha matematikailag nem is döntötte el az összetett sorsát, de 168 pontos előnye birtokában két versennyel a vége előtt már karnyújtásnyira van a nagy kristálygömbtől.

Kommentek: 0 komment

A Világkupa-döntő előtti utolsó versenyre került ma sor Kranjska Gorán a férfi alpesi sízők számára. Kettős német diadalt hozott a szlalom, Felix Neureuther nyert Fritz Dopfer előtt. Az első futam után vezető Mario Matt az utolsó kapuk egyikénél búcsúzott, Hirscher mindkét futamban lassú volt (végül 5. lett), a dobogó harmadik fokára így ismét a norvég Henrik Kristoffersen állhatott fel. Hirscher minimális előnnyel így is vezeti az összetettet, a szakági tabella viszont immár Neureuther nevével kezdődik.

Kommentek: 0 komment

Kranjska Gorában óriás-műlesiklással kezdődött a férfi alpesi sízők hétvégi programja. Ted Ligety reménytelen helyzetből tért vissza a szezon második felére a szakágban, újabb magabiztos győzelmével reális esélye akadhat a kis krisztálygömbre. A második futamot kissé lelazsáló amerikai mögött remek második futammal a nagy öreg Benjamin Raich végzett, a fiatal norvég Henrik Kristoffersen egy hatalmas hiba miatt szorult a harmadik helyre. Hirscher negyedik, így is jók az esélyei mind összetettben, mind a szakágiban, Svindal pocsék második futammal csak pár pontot szerzett. A hölgyek már be is fejezték a hétvégét Åréban, Mikaela Shiffrin behúzta a győzelmet és egyben a szakági kristálygömböt szlalomban, mögötte három svéd sorakozott. A változékony időjárás alaposan rányomta bélyegét erre a versenyre.

Kommentek: 0 komment

Meglehetősen zaklatott verseny lett a ma kora esti trondheimi viadalból, a versenyzők dolgát ugyanis a szél mellett ezúttal még az eleredő eső is nehezítette, ami ahogy az már csak ilyenkor lenni szokott kicsit fel is borította a papírformát. Persze nem annyira a győztes személyét illetően, hiszen Anders Bardal sikerére, aki összességében megérdemelten szerezte meg idei második elsőségét Andreas Koflert és Noriaki Kasait megelőzve, azért nem mondhatjuk, hogy váratlan volt. Eközben a legnagyobb favoritok, mint Kamil Stoch és Severin Freund ezúttal kevésbé csilloghattak, ám a legnagyobbat egyértelműen Peter Prevc bukta, aki egy rontott ugrással már az első sorozat után búcsúzott, így Stoch egy közepes eredménnyel is növelni tudta vele szemben az előnyét, és akár már vasárnap világkupa-győztes lehet.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk