Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A női alpesi sízők Világkupa-mezőnye Åréban újabb óriás-műlesiklást teljesített, ezúttal az eredetileg is Svédországba tervezett versenyre került sor. Blogunk örök "kedvence", a német csapatot erősítő (?) Christian Schwaiger tűzte az első futam pályáját, és jött is a szokott végeredmény, azaz az osztrák győzelem és a német kudarc. Anna Fenninger immár kettőből két versenyt behúzott, Höfl-Riesch pedig rontott első futama után hiába igyekezett, elvesztette összetett elsőségét. A dobogóra mégis felállt egy német, Viktoria Rebensburg, a harmadik helyet Jessica Lindell-Vikarby szerezte meg.

Kommentek: 0 komment

Svédországba látogatott a női alpesi sízők Világkupa-mezőnye, Åréban zajlanak ugyanis a sorozat utolsó versenyei a Világkupa-döntőt megelőzően. Igencsak korán indult a program, hisz már csütörtökön óriás-műlesikló versenyt rendeztek, Kranjska Gora pótlásaként. Anna Fenninger nyert, ezzel mind szakágiban, mind összetettben elkezdhet bizakodni. Első dobogóját ünnepelheti a második Anemone Marmottan és a harmadik Eva-Maria Brem, utóbbival holtversenyben Lara Gut is felfért a pódiumra. Az eseményekről kombinációs formában számolunk be, azaz az első futamról Dave985, a másodikról repens kommentálásában olvashattok.

Kommentek: 0 komment

Kedden kora este a kuopioi állomással folytatódott a síugrók világkupa sorozata, amelyen akárcsak vasárnap Lahtiban, ismét Kamil Stoch tudott diadalmaskodni Severin Freundot valamint Anders Bardalt megelőzve. Stoch legfőbb összetettbeli riválisa, Peter Prevc ezúttal a 4. helyen végzett, így a lengyelek olimpiai és világbajnoka egy nagy lépéssel közelebb került a nagy kristálygömbhöz is.

Kommentek: 0 komment

Érdekes versenyt hozott a lahti síugró hétvége záró napja, ugyanis Kamil Stoch tudott végül diadalmaskodni egy olyan elképesztő második ugrással, amire még az első sorozat után élen álló, egyébként remek formában lévő Severin Freundnak sem volt válasza, így a lengyel idei 5. győzelmét aratva vette vissza a sárga trikót Peter Prevctől, míg a dobogó harmadik fokára a kisebb hullámvölgyet követően talán végre magára találó Schlierenzauer állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

Hála az Istennek, nem ébredtünk fel az álomból, változatlanul a magyar alpesi síelésről beszél a világ. Miklós Edit ezúttal Svájcban alkotott maradandót, döntötte meg saját, így Magyarország legjobb Világkupa-eredményét, amikor is a győztestől alig 8 tizeddel elmaradva a Pazar 5. helyen fejezte be a szezon számára utolsó Világkupa-versenyét. Edit egy sor világklasszist maga mögé utasította, kezdve az olimpiai bajnok Dominique Gisinnel, folytatva a szakági pontversenyt jó eséllyel elhódító Maria Höfl-Rieschsel. A versenyt általános elképedésre az olimpiai keretekből száműzött Andrea Fischbacher nyerte, mögötte az összetettet kicsit szorosabbá tévő Anna Fenninger, valamint Tina Maze végzett.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk