Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA


alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Are Svédország Lindsey Vonn Eva-Maria Brem Federica Brignone Tessa Worley Nina Löseth Frida Hansdotter

Nem várt fordulatot tartogatott a nézőknek Åre. Egy amerikai, Mikaela Shiffrin bemelegítés közben a hírek szerint csúnyán bevágta térdét, egy másik jenki, Lindsey Vonn két rezzenéstelenül kivitelezett csúszással zsinórban negyedszerre győzött idén. Mindezt 16-os rajtszámmal tette. A szakági legjobbak két embert kivéve nem remekeltek ma, Eva-Maria Brem és a vonatkozó pontversenyt vezető Federica Brignone azért felfért ma is a dobogóra.

Kommentek: 0 komment

Férfi szlalommal zárult az alpesi sí Vk-hétvége programja Svédországban, Åréban. Marcel Hirscher újabb győzelmet húzott be, minimális előnnyel a második futamába belehibázó Felix Neureuther előtt. A folytatás már jóval meglepőbb: Alekszandr Horosilov időtlen idők után szállított dobogót az oroszoknak, a top-10-ben Hargin, Bäck és Calle Lindh és Bygmmark a hazai pálya előnyét testesítette meg, a norvég Espen Lysdahl pedig az ismeretlenségből rögtön a 9. helyre tört. Samsal Dalibor 2,13-as hátránya jó néhány pályán alighanem második futamot ért volna, itt viszont csak a 34. helyre volt jó.


Kommentek: 0 komment

A mai napon női szlalommal folytatódott az alpesi síelők Világkupa-programja Svédországban, Åréban. A hazai nézők nagy örömére otthon tartották a győzelmet, Maria Pietilä-Holmner főleg első futamának köszönhetően tartotta hajszállal maga mögött az összetett éllovas Tina Mazét. A svéd örömöt csak fokozta, hogy Frida Hansdotter is felállhatott a dobogóra.


Kommentek: 0 komment

Sok mindent lehet mondani a mai årei férfi óriás-műlesiklásra, de azt biztosan nem, hogy tucatverseny lett volna. Érthetetlenül sok hiba, magyarázhatatlanul nagy különbségek a norvég edző által tűzött első futamban, jeges pálya, több mint 4 másodperces hátránnyal is második futamba lehetett jutni. A verseny izgalmait csak Marcel Hirscher "rontotta el", aki mindkét futam legjobb idejével, megalázó különbséggel verte a mezőnyt. Az azonos ligában síelők versenyét Ted Ligety nyerte, Stefan Luitz állhatott még a dobogóra. Samsal Dalibor jött, látott és készült egyet holnapra, 51. helyen zárt.


Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk