Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi síelés lesiklás Chamonix Franciaország Dominik Paris Steven Nyman Beat Feuz Guillermo Fayed Peter Fill Adrien Théaux

Itália büszkeségét hirdették szombaton az olasz alpesi sízők, Nadia Fanchini szenzációszámba menő győzelme után másfél órával eldőlt, Dominik Paris révén a férfi lesiklók is révbe értek. A Chamonix-i futam végeredménye a papírformát is igazolta, már amennyiben a pénteki alpesi összetett lesikló számát alapul lehetett venni. A dobogóra Steven Nyman és Beat Feuz állhatott még fel. Peter Fill 5. helyével továbbfaragta hátrányát a maródi Aksel Lund Svindallal szemben. Kjetil Jansrud ma is betlizett.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí lesiklás Jeongseon Kjetil Jansrud Dominik Paris Steven Nyman Peter Fill Beat Feuz Otmar Striedinger

A papírformát igazolta Kjetil Jansrud sikere, két végigdominált edzés után magabiztosan aratta idei első győzelmét lesiklásban. A Jeongseon-i pálya méltó olimpiai helyszínnek ígérkezik, még ha lassabb is, rövidebb is a megszokott átlagnál, fifikája kellő kihívást nyújt a legjobb lesiklóknak is. A norvég mellett Dominik Paris és Steven Nyman állhatott még dobogóra.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa lesiklás Wengen Svájc Aksel Lund Svindal Hannes Reichelt Klaus Kröll Dominik Paris Christof Innerhofer David Poisson

Ha a kelleténél rövidebb pályán is, s egy többszörösen megszakított versenyen, de valóra vált végre Aksel Lund Svindal álma, győzni tudott Wengenben, azon a helyszínen, ami eleddig nem kedveskedett túlzottan neki. Hannes Reicheltet nagy versenyben, a mezőny többi részét vezető Klaus Kröllt másfél másodperccel utasította maga mögé a norvég óriás. Minek következtében visszavette a vezetést az összetettben.

Kommentek: 0 komment

alpesi összetett alpesi síelés Alpesi Sí Világkupa Wengen Svájc Kjetil Jansrud Aksel Lund Svindal Adrien Théaux Thomas Mermillod Blondin Dominik Paris Marc Gisin

A norvégok idei szárnyalása Wengenben sem szakadt meg, kettős győzelemmel várják a szombati parádét. Aksel Lund Svindal átka mindenesetre változatlanul kísért, győznie megint nem sikerült, ha 4 századdal is, de Kjetil Jansrud elébe került szlalomban. A harmadik hely Adrien Théaux-hoz került. Ivica Kostelić kedvenc lejtőjén megszerezte első idei pontjait.

Kommentek: 0 komment

Egy nap - két verseny: Kitzbühelben a tavalyi év után ismét úgy döntöttek, hogy a történelmi Hahnenkammrennen kombinációját átértelmezve önállóan is a Világkupába beszámító szuper-G-t rendeznek, megdobva egy szlalomfutammal, amely összességében kombinációs Világkupa-versenyt alkot. A szuper-G győztese a házigazdák nagy bánatára Dominik Paris lett, megelőzve két osztrák kedvencet, Matthias Mayert és Georg Streitbergert. Kombinációban Alexis Pinturault végre teljesíteni tudott egy szlalomot, ezzel nyert is. Hirscher mérsékelt menettel is 2. lett, Ondřej Bankot megelőzve.


Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk