Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí lesiklás La Thuile Olaszország Lara Gut Cornelia Hütter Nadia Fanchini Fabienne Suter Laurenne Ross Tina Weirather Miklós Edit

Célegyenesébe fordul lassan az alpesi síelők Világkupa-sorozata, e hétvégén három sorsfordítónak ígérkező verseny áll a nők előtt, méghozzá egy ritkán rendező helyszínen, La Thuilén. A mai lesiklást irdatlan nagy fölénnyel nyerték, épp a győztes személye volt váratlan. Lara Gut volt az, aki hóba döngölte ellenfeleit, s ami örömét továbbfokozza, Lindsey Vonn nullázott legerősebb számában. A dobogóra az osztrákok üdvöskéje, Cornelia Hütter, valamint a mögötte egyetlen századdal végző Nadia Fanchini állhatott fel. Miklós Edit síelése messze volt a kívánatostól, mindent elárul róla, hogy így is 13. helyen zárt.

Kommentek: 0 komment

Garmisch-Partenkirchenben szuper-G-vel, és meglepetéssel zárult a hétvégi program az alpesi síző hölgyek számára. Az érinthetetlennek hitt Lindsey Vonn kikapott Lara Guttól, ráadásképp a házigazdák örömére Viktoria Rebensburg is befért kettejük közé. A tavaszias időben a pályamunkások dícséretes igyekezete ellenére nem volt könnyű dolguk a később rajtolóknak, ám Miklós Edit utolsóként rajtolva is befért a pontszerző zónába, 29. helyet szerzett.

alpesi si alpesi sí világkupa Garmisch-Partenkirchen Szuper-G Lara Gut Miklos Edit

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Szuper-g Altenmarkt-Zauchensee Lindsey Vonn Lara Gut Cornelia Hütter Nadia Fanchini Elisabeth Görgl Francesca Marsaglia Miklós Edit

A tegnapi lesiklás után ma Szuper-G-ben vetélkedtek a hölgyek Altenmarkt-Zauchenseen. Hiába volt technikásabb egy árnyalatnyival a pálya, Lindsey Vonn győzelme ma sem forgott veszélyben, 7 tizeddel előzte meg legnagyobb összetettbeli ellenfelét, Lara Gutot. A dobogó alsó fokára a megszokottak szerint Cornelia Hütter állhatott fel. Kilenc századdal elmaradt a pontszerzéstől Miklós Edit.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Lienz Ausztria Lara Gut Tina Weirather Viktoria Rebensburg Eva-Maria Brem Federica Brignone Michaela Kirchgasser

Minden körülmény összejátszik egyelőre a kicsattanó önbizalommal síelő Lara Gut érdekében. A svájciak kedvence két úgyszólván tökéletes menettel nyerte az óriás-műlesiklást Lienzben, s minthogy Lindsey Vonn megint túlvállalta magát, s kiesett, 158 pontra növelte előnyét összetettben. A dobogóra még Tina Weirather és Viktoria Rebensburg állt fel, a hazaiak aduásza, Eva-Maria Brem így leszorult a pódiumról, minek következtében Gut a szakágiban is átvette a vezetést. Az első futam után még vezető Ana Drev elizgulta a folytatást, pont nélkül maradt.

Kommentek: 0 komment

alpesi si alpesi sí világkupa lesiklas Gut Miklos Edit

A hölgyek számára lesiklással folytatódott a hétvége alpesi síprogramja Val d'Isère-ben. A favorit Lindsey Vonn óriás előnyt váltott kiesésre, így Lara Gut két nap alatt második győzelmét ünnepelhette. Fabienne Suter és Larisa Yurkiw fért még fel a dobogóra. Miklós Edit remekelt, a 9. helyen zárt, pedig az első szektorában alighanem még hagyott is némi időt.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk