Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí alpesi sí világkupa előzetes lesiklás Szuper-G óriás-műlesiklás szlalom Marcel Hirscher Aksel Lund Svindal Kjetil Jansrud Alexis Pinturault Ted Ligety

A söldeni idénynyitó után egy hónappal, ha az időjárás is úgy akarja, úgy igazából is elrajtolhat a téli sportok karavánja, mely egészen jövő március végéig bőségesen el fog látni minket izgalmakkal, sportcsodákkal. Múltkoriban a hölgyekről szóltunk hosszasan, épp eljött tehát az idő, hogy a férfi mezőnyt is boncolgassuk kicsikét. Marcel Hirscher ötödik sikerére számít a sportközvélemény, az osztrákok gigásza idáig rendíthetetlennek bizonyult a technikás számokban, ami egy viszonylag ponterős Szuper-G mellé elegendőnek is mutatkozhat az újabb címvédéshez. Ha mégsem így történik, arról a norvégok párosa, Kjetil Jansrud és Aksel Lund Svindal tehet. Netán Alexis Pinturault dobbant ezen a télen egy igazán nagyot? 46 versenyen dőlhet el az Összetett Világkupa sorsa.

Kommentek: 0 komment

Ha esetleg valaki kisebb elégedetlenséggel állt fel a tegnapi női verseny végeztével, a férfiak ma egész biztosan kárpótolták őket. Századok döntöttek az első helyek sorsáról, hármas holtverseny született az élmezőnyben. Élete futamát síelte Thomas Fanara, ami 2 századdal Hirscher ellen még elegendőnek bizonyult, Ted Ligety ellen mit sem ért. Az amerikai szakági klasszis egy komoly hibát követően fittyet hányt esélyeinek, megdöntötte a Sölden kapcsán minduntalan hangoztatott - innentől már csak - legendát: ti. a lapos részen már nem lehet csodát tenni, s fordítani. Parádés versennyel indult a szezon! Samsal Dalibor idővel búcsúzott délelőtt.

Kommentek: 0 komment

Végre nem fulladt unalomba egy férfi óriás-műlesikló verseny! Helyesebben - nem fulladt unalomba Hirscher miatt, hisz valójában az 1-essel rajtoló Alexis Pinturault magabiztos rajt-cél győzelmet aratott. Hirscher a második futamban óriásiakat hibázva is behúzta a második helyet, ami szakági kristálygömböt ér neki. A franciák örömét Thomas Fanara dobogója tette teljessé.


Kommentek: 0 komment

Egy nap - két verseny: Kitzbühelben a tavalyi év után ismét úgy döntöttek, hogy a történelmi Hahnenkammrennen kombinációját átértelmezve önállóan is a Világkupába beszámító szuper-G-t rendeznek, megdobva egy szlalomfutammal, amely összességében kombinációs Világkupa-versenyt alkot. A szuper-G győztese a házigazdák nagy bánatára Dominik Paris lett, megelőzve két osztrák kedvencet, Matthias Mayert és Georg Streitbergert. Kombinációban Alexis Pinturault végre teljesíteni tudott egy szlalomot, ezzel nyert is. Hirscher mérsékelt menettel is 2. lett, Ondřej Bankot megelőzve.


Kommentek: 0 komment

Megszakadt Kjetil Jansrud győzelmi sorozata, három VK- siker után ezúttal meg kellett elégednie egy második helyezéssel. Két méretes rontással együtt is. Hannes Reichelt révén az osztrákok örülhettek Beaver Creeken, 1000 napot követően győztek újra a sógorok Szuper-G-ben; míg a harmadik helyen Alexis Pinturault végzett, aki így csatát nyert a pálya első harmadában kieső Marcel Hirscherrel szemben.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk