Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA


alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Are Svédország Lindsey Vonn Eva-Maria Brem Federica Brignone Tessa Worley Nina Löseth Frida Hansdotter

Nem várt fordulatot tartogatott a nézőknek Åre. Egy amerikai, Mikaela Shiffrin bemelegítés közben a hírek szerint csúnyán bevágta térdét, egy másik jenki, Lindsey Vonn két rezzenéstelenül kivitelezett csúszással zsinórban negyedszerre győzött idén. Mindezt 16-os rajtszámmal tette. A szakági legjobbak két embert kivéve nem remekeltek ma, Eva-Maria Brem és a vonatkozó pontversenyt vezető Federica Brignone azért felfért ma is a dobogóra.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí alpesi sí világkupa óriás-műlesiklás Lara Gut Eva-Maria Brem Federica Brignone Mikaela Shiffrin Manuela Mölgg Estelle AlphandA remek söldeni nyitány nem a véletlen műve volt, igazolta tegnapi sízésével Lara Gut. A svájciak kiválósága Világkupa-szinten még nem síelt ilyen jól óriás-műlesiklásban, mint az első két idei versenyen, ezzel kétségkívül bejelentkezett az összetettre. Kellett persze ehhez Mikaela Shiffrin bukása 3 kapuval a vége előtt. A dobogóra a hazai havas betli után szépítő Eva-Maria Brem és a szakági összesítést változatlanul vezető Federica Brignone állt még fel. Lindsey Vonn visszatérése két vadóc szektorig tartott csupán.

Kommentek: 0 komment

A levi szlalom és az első Lake Louise-i lesiklást követően egy harmadik szakágban, óriás-műlesiklásban is összejött a győzelem Tina Mazének. A beugróként ideje korán szerephez jutó Arében egy inkább biztonsági első futamot követően úgy igazán nekipakolt a szlovén, így történhetett meg, hogy a 7. helyről tudott ma versenyt nyerni. Volt okuk örömre a svédeknek, hárman is kvalifikálták magukat a TOP10-be, Sara Hector személyében pedig debütáló dobogóst üdvözölhettek. A dobogó legalsó fokára a délelőtti legjobb idő tulajdonosa, a szakági tabellát változatlanul vezető Eva-Maria Brem állt fel.

Kommentek: 0 komment

Bár október végén hivatalosan elkezdődött, az észak-amerikai versenyekkel indult csak be igazán a Világkupa-idény. A heti vándorlás első állomása a nőknél Aspen, a férfiaknál Lake Louise ezen a hétvégén. A hölgyek óriás-műlesiklásán komoly meglepetést okozva a legjobb esetben is csak harmadik számú osztráknak tartott Eva-Maria Brem győzedelmeskedett, méghozzá simán Zettel és Brignone előtt. A férfiaknál először nyert nem hazai havon Kjetil Jansrud, a norvég mögött holtversenyben a hazai színeket képviselő Manuel Osborne-Paradis, valamint az első pódiumát jegyző Guillermo Fayed végzett.

Kommentek: 0 komment

Kiböjtöltük, hát, reggel végre elrajtolt a 2014/2015-ös Alpesi Sí Világkupa! A hagyományos söldeni nyitány pedig kielégítette igényeinket, kemény, kiélezett küzdelmet hozott - a végén két győztessel. Az első futamot követően hajszálnyival vezető Mikaela Shiffrin életében először győzött óriás-műlesiklásban, de a szakági címvédő Anna Fenninger számára sem bizonyult végzetesnek a gyöngébb meredeksízés. A dobogó legalsó fokára Eva-Maria Brem állhatott fel, pár századdal leszorítva onnan honfitársát, Kathrin Zettelt. A szakági legjobbak közül Lindell-Vikarby tízen kívül, míg Marmottan, Gagnon és Gut pont nélkül zárt.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk