Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

biatlon Biatlon Világkupa Antholz

A 23 éves Olga Podcsufarova kezére játszott az összes rivális a hölgyeknél, Gabriela Soukalova csak a 9. lett, az esélyes német Laura Dahlmeiert amegfázás levette a lábáról, így távolmaradt. Simon Schempp 2 hétig alig edzett, Antholzban viszont mégis a legjobbnak bizonyult.

Kommentek: 0 komment

biatlon Biatlon Világkupa Ruhpolding

Az északi férfiak sallangmentesen teljesítették a 4 x 7,5 kilométert, a hölgyeknél viszont egy Dahlmeier-baki miatt maradt el a várt hazai győzelem.

Kommentek: 0 komment

biatlon Biatlon Világkupa Ruhpolding Eric Lesser Gabriela Soukalová

Eric Lesser 30-as rajtszámmal vágott neki a mai tömegrajtos viadalnak, de végül mindenkit megtréfálva elsőként haladt át a célon a 15 ezres rajongótábor örömére. Martin Fourcade egyelőre nem előzte meg honfitársát, a 44 VK-sikerét elérő Raphael Poiree-t.

Kommentek: 0 komment

biatlon Biatlon Világkupa Ruhpolding Martin Fourcade Dorothea Wierer

Ruhpolding mindig is kedves állomásnak számított korunk első számú sílövője számára, ez a héten még inkább megerősödni látszik. A hölgyeknél az olasz Dorothea Wierer a nagy elődök nyomába lépett.

Kommentek: 0 komment

biatlon Biatlon Világkupa Ruhpolding

A nőknél Franziska Hildebrand, Laura Dahlmeier, a férfiaknál a teljes norvég armada kezdte remekül az évet. Az összetett Világkupában élen állók közül a cseh Gabriela Soukalova két második, a francia Martin Fourcade pedig egy negyedik és egy második hellyel nyitott Ruhpoldingban.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk