Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí óriás-műlesiklás Garmisch-Partenkirchen Németország

Garmisch-Partenkirchenben is a szakág két legjobbjának különversenyét hozta az óriás-műlesiklás. Marcel Hirscher délutáni űrsízésével azonban ezúttal Alexis Pinturault sem tudott versenyre kelni, sőt egy nagy rontás miatt végül a dobogóról is leszorult a franciák klasszisa. Másodikként nagy meglepetésre Matts Olsson végzett, míg a dobogó harmadik fokára a hazai nézők legnagyobb örömére Stefan Luitz állhatott fel. Az összetett régóta formalitássá lett, de Hirscher előnye most már óriásban is közelíti a 100 pontot.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí lesiklás Garmisch-Partenkirchen Hannes Reichelt Peter Fill Beat Feuz

Péntekkel ellentétben elmaradtak a súlyos bukások a Kandaharon, ezt tekinthetjük a mai futam legnagyobb pozitívumának. A tegnap még hibát hibára halmozó Hannes Reichelt összerakott végre egy szinte tökéletes menetet, amivel győzni tudott Garmisch-Partenkirchenben. Másodikként Peter Fill végzett, a szakági címvédő ezzel átvette a vezetést a pontversenyben az ötödikként zárt Kjetil Jansrudtól. A dobogó harmadik fokára Beat Feuz állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Szuper-G Garmisch-Partenkirchen Németország Lara Gut Stephanie Venier Tina Weirather

A papírformának megfelelően tükörsima győzelmet aratott a szezon harmadik Szuper-G- versenyén a svájciak klasszisa. Lara Gut mögött egy dobogón ma debütáló fiatal osztrák végzett a második helyen, Stephanie Venier ezzel szinte biztosan kvalifikálta magát az osztrák vb-csapatba. (Egyszersmind majdhogynem biztosra vehető a kétszeres világbajnok Elisabeth Görgl távolmaradása Sankt Moritztól.) A dobogó harmadik fokára idén - két második hely után - Tina Weirather állhatott fel. Az osztrák csapat összteljesítménye említésre méltó, hárman zártak TOP-10-ben, közte a tegnapi lesiklás után ma is TOP-10-ben végzett, elvileg szlalomos Ricarda Haaserrel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí lesiklás Garmisch-Partenkirchen Németország Lindsey Vonn Lara Gut Viktoria Rebensburg

A 2017-es esztendő legnagyobb visszatérését produkálta a garmischi lesikláson Lindsey Vonn. Szűk két hónappal kéztörése után, bámulatos léptékű rehabilitációt követően versenyt nyert a Világkupában az amerikaiak világklasszisa! Másfél tizeddel előzte meg a szemre hibátlant síelő Lara Gutot, míg a dobogó alsó fokára a Kandaharon elsőként lesikló Viktoria Rebensburg, hogy a hazai nézők is örvendhessenek. A szakági pontversenyt vezető Ilka Štuhecnek meg kellett elégednie a 8. hellyel.

Kommentek: 0 komment

Garmisch-Partenkirchenben szuper-G-vel, és meglepetéssel zárult a hétvégi program az alpesi síző hölgyek számára. Az érinthetetlennek hitt Lindsey Vonn kikapott Lara Guttól, ráadásképp a házigazdák örömére Viktoria Rebensburg is befért kettejük közé. A tavaszias időben a pályamunkások dícséretes igyekezete ellenére nem volt könnyű dolguk a később rajtolóknak, ám Miklós Edit utolsóként rajtolva is befért a pontszerző zónába, 29. helyet szerzett.

alpesi si alpesi sí világkupa Garmisch-Partenkirchen Szuper-G Lara Gut Miklos Edit

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk