Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Viharosan kezdődött az év a férfi alpesi síelők számára. A zágrábi Sljemén az időjárás alaposan beleszólt a versenybe, és végül Manfred Mölgg volt a legjobb, és egyben legszerencsésebb. Neureuther zárt a 2. helyen, a 3. Kristoffersen és az első futamban remeklő Lizeroux jobb helyezését a szél fújta el. Igaz, az olasz elképesztő második menetét aligha tudta volna bárki is megelőzni. Hirscher önerőből volt pocsék ma, a féltávnál vezető Feller nevetséges módon esett ki, Samsal Dalibor a mezőny végén viaskodott az elemekkel.

alpesi si alpesi sí világkupa Zágráb szlalom Manfred Mölgg Samsal Dalibor

Kommentek: 0 komment

alpesi sí szlalom Levi Finnország Marcel Hirscher Michael Matt Manfred Mölgg Felix Neureuther Manuel Feller Dave Ryding Mattias Hargin

Átlagosnál is szorosabb versenyt hozott a szezon első szlalomja, a Leviben rendezett viadalon épp a győztes személye dőlt el tükörsimán. Egy az ő szintjén óvatosra vett első menet után délután odalépett a gázra Marcel Hirscher, s közel másfél másodperccel intézte el riválisait. Remekelt az osztrák csapat, az egykori kétszeres világbajnok Mario Matt öccse, Michael Matt zárt a második helyen, valamint Manuel Feller személyében még egyikük befért a legjobb öt közé. A délelőtt után még 2. helyen álló Marco Schwarz ugyanakkor kiesett, így a dobogó alsó fokára Manfred Mölgg állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk