Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Aspen USA Marcel Hirscher Felix Neureuther Mathieu Faivre

Délelőtt egyetlen századdal még kikapott, összességében viszont a megszokott erődemonstrációját hozta Marcel Hirscher a szezon utolsó óriás-műlesiklásán. Valószerűtlenül ihletett módon síelt az osztrák a tavaszias időben, ellenfele ma sem volt igazán. Felix Neureuther közelítette meg leginkább, míg a dobogóra harmadik fokára Mathieu Faivre állhatott fel, aki ennek és Pinturault újabb kiesésének köszönhetően előreugrott a szakági tabella második helyére.

Kommentek: 0 komment

Újabb technikai szám a férfiaknál, újabb osztrák győzelem a Világkupában. Épp a név okozott kisebbfajta meglepetést, Michael Matt sikerére kevesen tippelhettek csak. A kétszeres világbajnok Mario Matt öccsének két energikus menete is édeskevésnek bizonyult volna viszont, amennyiben Stefano Gross nem izgulja el a délutáni futamot, s nem csúszik a második helyre csaknem másfél másodperces előny birtokában. A dobogó harmadik fokára Felix Neureuther állhatott fel. Marcel Hirschernek ezúttal meg kellett elégednie a negyedik hellyel, ám a nap nyertese így is ő, mivel Kristoffersen kiesésével ezzel is bebiztosította újabb szakági kristálygömbjét.

Kommentek: 0 komment


alpesi sí Alpesi Sí Világbajnokság szlalom Sankt Moritz Svájc Marcel Hirscher Manuel Feller Felix Neureuther Samsal Dalibor Kékesi Márton

Osztrák erődemonstrációt hozott a 2017-es világbajnokság befejező versenyszáma, a férfiak szlalomja. Marcel Hirscher kétharmad másodperces előnnyel, tükörsimán nyerte második aranyérmét Sankt Moritzban. Mögötte az a Manuel Feller futott be, akinek idén alig akadt olyan Világkupa- versenye, ahol mindkét futamot teljesítette volna. A túlzásba vitt vagányság ezúttal ezüstéremmel párosult. A másik két osztrák dobogós helyről várhatta a délutáni folytatást, ám ők nem bírták idegekkel: Marco Schwarz és Michael Matt is jócskán hátrébb csúszott. Így adódott egy lehetőség Felix Neureuther számára, aki élni is tudott vele, a favorit Henrik Kristoffersent kevéssel megelőzve ő is dobogóra állhatott. Ivica Kostelić személyében a sportág világklasszisa búcsúzott el a sípályákról. Samsal Dalibor biztató szektoridők után szokás szerint kiesett az első futamban. Kékesi Márton mindkét futamát teljesítette, a 45. helyen végzett.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí szlalom Levi Finnország Marcel Hirscher Michael Matt Manfred Mölgg Felix Neureuther Manuel Feller Dave Ryding Mattias Hargin

Átlagosnál is szorosabb versenyt hozott a szezon első szlalomja, a Leviben rendezett viadalon épp a győztes személye dőlt el tükörsimán. Egy az ő szintjén óvatosra vett első menet után délután odalépett a gázra Marcel Hirscher, s közel másfél másodperccel intézte el riválisait. Remekelt az osztrák csapat, az egykori kétszeres világbajnok Mario Matt öccse, Michael Matt zárt a második helyen, valamint Manuel Feller személyében még egyikük befért a legjobb öt közé. A délelőtt után még 2. helyen álló Marco Schwarz ugyanakkor kiesett, így a dobogó alsó fokára Manfred Mölgg állhatott fel.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí óriás-műlesiklás Sölden Ausztria 2016-2017 Alexis Pinturault Marcel Hirscher Felix Neureuther Zan Kranjec Ted Ligety Thomas Fanara

Parádés versennyel vette kezdetét az Alpesi Sí Világkupa a férfiak összevetésében. Alexis Pinturault győzelmét hozta a söldeni óriás-műlesiklás, miután mindkét futamon a legjobb időt síelve 7 tizeddel legyőzte azt a Marcel Hirschert, aki hatalmas rontása ellenére mindenki mást simán megelőzött. A dobogó alsó fokára Felix Neureuther állhatott fel. A nap meglepetésembere Szlovéniából érkezett, Žan Kranjec bátor sízéssel egyebek mellett a szakág élő legendáját, Ted Ligetyt is maga mögé utasította.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk