Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Szuper-G Kitzbühel Ausztria Matthias Mayer Christof Innerhofer Beat Feuz

Hazai szíveknek örvendetes nyitányt kapott a kitzbüheli versenyhétvége: Matthias Mayer győzelmét hozta a pénteki Szuper-G. Az osztrákok olimpiai bajnoka mögött csak kevéssel, pár századdal maradt el Christof Innerhofer, az olaszok óriása, aki egy egylábas mentéssel tarkított kockázatvállaló menettel jelentkezett. A dobogó harmadik fokára Beat Feuz állhatott fel, így a harmadik nagy alpesi nemzet, Svájc is képviseltette magát a legjobbak közt. Örömteli tény, hogy bár esések ma is voltak, sérülésről nem érkeztek ez idáig hírek.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa lesiklás Val Gardena Aksel Lund Svindal Guillermo Fayed Kjetil Jansrud Peter Fill Erik Guay Bryce Bennett Matthias Mayer

Ötödik tiszta gyors szakági versenyen ötödszörre is legyőzte címvédő honfitársát Aksel Lund Svindal, a norvég óriás vezeti így mától az összetett pontversenyt. Kjetil Jansrud és közé ráadásul beférkőzött még egy induló, Guillermo Fayed az elitcsoport záróembereként tréfálta meg a norvégokat. Matthias Mayer nagyot esett, melltáji zúzódásokat diagnosztizáltak nála.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk