Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí óriás-műlesiklás Sölden Ausztria Lara Gut Mikaela Shiffrin Marta Bassino Stephanie Brunner Sofia GoggiaNémileg váratlan módon totális erődemonstrációt tartott a szezon nyitányán a Világkupa címvédője. Lara Gut már a délelőtti futammal tetemes előnyt épített ki magának, a lényegi kérdéseket el is döntötte. Hiába támadott a második körben, Mikaela Shiffrin nem tudta megszorongatni őt. A dobogó harmadik fokára egy meglepetésember, a két évvel ezelőtti junior-világbajnok Marta Bassino állhatott fel. A szakág rutinosabbik fele nagyrészt betlizett, a pontszerzőknek csupán a harmada született a 80'-as években.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Flachau Ausztria Viktoria Rebensburg Ana Drev Federica Brignone Eva-Maria Brem Stephanie Brunner Nadia Fanchini

Három év elteltével győzött újra a Világkupában Viktoria Rebensberg. Vancouver olimpiai bajnoka az első futamot követően minimális különbséggel még leszorult az élről, délután azonban dominált, riválisainál sokkalta jobban ráérzett a körülmények nyújtotta lehetőségre. Ana Drev ezúttal nem izgulta túl, magabiztosan dobogóra váltotta délelőtti elsőségét. A dobogó harmadik fokára Federica Brignone állhatott fel. A szakágit immáron Eva-Maria Brem vezeti, miután 4. helyével szemben Lara Gut csak egy 19. pozícióra volt ma jó. Lindsey Vonn kiesésével a svájci 50 pontra növelte előnyét összetettben.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk