Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A férfiak számára óriás-műlesiklással, a hölgyek számára szuper-G-vel zárult az alpesi sízők észak-amerikai hosszú hétvégéje. Lake Louise-ban Lara Gut nyert Lindsey Vonn és Tina Maze előtt. Miklós Edit a remek 32. helyet szerezte meg, ám rossz rajt miatt utólag kizárták. A férfiaknál Beaver Creekben Ted Ligety otthon tartotta a győzelmet, Alexis Pinturault és Marcel Hirscher követte. Az első futam után vezető Benni Raich végül csak 4. lett.


Kommentek: 0 komment

Azok után, hogy a hírhedten szeles kuusamoi versenyt végső soron egészen jól megúsztuk, talán kevesen gondoltuk volna, hogy a hétvégén Lillehammerben kamatostul visszakapjuk, amit ott "elmulasztott" az időjárás (persze kérdés hiányolta-e valaki). Ez persze -tudjuk jól - része ennek a játéknak, s természetesen mit sem von le a két győztes, Gregor Schlierenzauer és Roman Koudelka érdemeiből, hiszen előbbi jó egy év szünet után tudott végre ismét diadalmaskodni, míg utóbbi idei 2. sikerét aratva immár ismét a sárga trikóval a vállain várhatja a folytatást.

Kommentek: 0 komment

Megszakadt Kjetil Jansrud győzelmi sorozata, három VK- siker után ezúttal meg kellett elégednie egy második helyezéssel. Két méretes rontással együtt is. Hannes Reichelt révén az osztrákok örülhettek Beaver Creeken, 1000 napot követően győztek újra a sógorok Szuper-G-ben; míg a harmadik helyen Alexis Pinturault végzett, aki így csatát nyert a pálya első harmadában kieső Marcel Hirscherrel szemben.

Kommentek: 0 komment

Tegnapi nagy visszatérés után karrierje 60. Világkupa- győzelmét ünnepelhette Lindsey Vonn, az amerikaiak világklasszis lesiklója hibájával együtt is magabiztosan verte honfitársait, a harmadik Lajos-tavi ezüstérménél tartó Stacey Cookot, valamint a lassan három év után újra VK- lesikláson dobogós Julia Mancusót, a nap meglepetésemberét, Larisa Yurkiwot, s persze a többi nagyágyút. Miklós Edit ma kitett magáért, szűk két másodpercet kapott csupán a győztestől, ami a pontszerző 25. helyhez volt elegendő.

Kommentek: 0 komment

Hosszú hétvége vár az alpesi sízőkre, az urak és a hölgyek is három-három versenyszámot teljesítenek vasárnapig. Beaver Creekben férfi lesiklással, Lake Louise-ban női lesiklással kezdődött a program. Kjetil Jansrud háromra növelte győzelmi sorozatát, Beat Feuz ezüsttel tért vissza, a hazai pálya előnyét élvező Steve Nyman fért még fel a dobogóra. A hölgyeknél Tina Maze verhetetlen volt, Anna Fenninger és Tina Weirather zárt mögötte. Miklós Edit idényeleji formában nyitott, épphogy lecsúszott a pontszerzésről. Mielőtt fanyalognánk, nem árt belegondolni, pár évvel ezelőtt mit mondtunk volna egy ilyen magyar szereplésre..

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk