Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alpesi sí Sí világkupa Parallel Alta Badia

Óriási meglepetés született az Alta Badia-i parallel óriásműlesikláson: Cyprien Sarrazin eddigi legjobb eredményével, egy 24. hellyel rajthoz állva tudott győzni ebben a speciális szakágban. Az ifjú francia rendkívül magabiztosan versenyzett egész este, Schörghofert, Myhrert is verte, végül a döntőben Carlo Janka sem fogott ki rajta. A harmadik helyet Kjetil Jansrud tudta megszerezni, Marcel Hirscher viszont az első közt búcsúzott, így a kettejük közti különbség ismét 200 pont alá csökkent.

Kommentek: 0 komment

Legendás helyszínen legendás verseny: férfi óriás-műlesiklásra került sor Alta Badián, a Gran Risán. Legendásan nagy izgalmakról azért túlzás beszélni: Marcel Hirscher régi fényében csillogott, mindkét futamot nyerve szerezte meg az elsőséget. Mathieu Faivre és az élete versenyét futó Florian Eisath fért még fel a dobogóra a mesterséges ugratóval igencsak balesetveszélyessé tett pályán.

alpesi sí világkupa alpesi si óriás-műlesiklás Alta Badia hirscher

Kommentek: 0 komment

parallel-óriás-műlesiklás PGS Alta Badia Olaszország Kjetil Jansrud Aksel Lund Svindal André Myhrer Dominik Schwaiger Alexis Pinturault Massimiliano Blardone alpesi sí Alpesi Sí Világkupa

A vasárnapi "normális" után ma parallel óriás-műlesiklásban csaptak össze az urak Alta Badián. Szó szerint összecsaptak, elvégre itt két pályán, egymással párhuzamosan kellett eldönteniük, ki aktuálisan a gyorsabb. Valóságos csillaghullásnak lehettek szemtanúi a kilátogatók, hiszen egy kivétellel a szakági világranglista legjobb hét résztvevője már az első körben búcsúzott, de az az egy, Alexis Pinturault is csupán a 6. helyet tudta megkaparintani. Miközben tehát többek közt Marcel Hirscher is hamar kiesett, kevesek által várt norvég házidöntőt rendeztek, amit Kjetil Jansrud nyert Aksel Lund Svindal ellenében. A dobogó harmadik fokára az ilyen jellegű versenyeken rendre jól teljesítő André Myhrer állhatott fel, miután felülkerekedett az est meglepetésemberén, a német Dominik Schwaigeren.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Alta Badia Olaszország Marcel Hirscher Henrik Kristoffersen Victor Muffat Jeandet Ted Ligety Mathieu Faivre Alexis Pinturault

Bár szorongatták becsülettel, zsinórban harmadszorra győzött Alta Badián Marcel Hirscher. Az összetett pontversenyt újra vezető osztrák mögött a legutóbbi műlesiklást megnyerő Henrik Kristoffersen, valamint az első futamot követően még vezető Victor Muffat Jeandet állhatott fel a dobogóra. A szám világbajnoki és olimpiai címvédője, Ted Ligety halovány délelőtti menete után összekapta magát, felzárkózott a 4. helyre.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk