Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A férfi alpesi sízők furcsára sikeredett hétvégéjének zárásaként rendben lezajlott a műlesiklás Wengenben. A végeredményre nyugodtan mondhatjuk: papírforma. Henrik Kristoffersen a szokásosnál jobban megizzadt, de maga mögött tartotta az osztrák tűzésű második futamban nagyot repesztő Marcel Hirschert. Felix Neureuther fért még fel a dobogóra, az első futam után a 2. helyen álló Leif Kristian Haugen másodjára kapura lépett.

alpesi si alpesi sí világkupa szlalom Wengen Henrik Kristoffersen

Kommentek: 0 komment

Az időjárás alaposan megtréfálta a mai adelbodeni férfi műlesiklás első futamát. Igaz, úgy is mondhatjuk: Henrik Kristoffersen visszakapta a ködtől, amit az elvett tőle Zágrábban, egyike volt annak a néhány szerencsésnek, akik jó látási viszonyok között értek le az első futamban. A norvég egyébként is verhetetlen lett volna, így viszont izzadnia sem kellett volna a második részben. Ehhez képest másodjára is övé volt a legjobb futam, mérföldekkel előzte a mezőnyt. Manfred Mölgg és Marcel Hirscher fért még fel a dobogóra. Ha csak az élbolyt nézzük, alighanem reális sorrend született, egyedül Myhrer az, aki elsősorban az égieknek köszönheti előkelő helyezését.

alpesi si alpesi sí világkupa szlalom Adelboden Henrik Kristoffersen

Kommentek: 0 komment

alpesi sí szlalom Madonna di Campiglio Olaszország Henrik Kristoffersen

Az alpesi sí szerelmesei mind a 10 ujjukat megnyalhatják, mivel rendre gigászok csatáját hozza a szlalom a férfiak mezőnyében. Két uraság kimagaslik az egyébként roppant kiegyensúlyozott és magas színvonalú mezőnyből. Amikor azt érezzük, Marcel Hirscher űridőt síelt, s azt már nem lehet felülmúlni, mindig érkezik Henrik Kristoffersen, és alaposan rácáfol vélekedésünkre. Madonna di Campiglio lejtőjén is a norvég győzedelmeskedett az osztrák előtt, s hogy legyen oka a hazaiaknak is örömre, arról tett Stefano Gross és Manfred Mölgg, kettejük közt pár század döntött, így előbbi állhatott dobogóra. Samsal Dalibor jól síelt, pechére sokadmagával tett így. Két tizeden múlt a hőn áhított magyar pontszerzés.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Sankt Moritz Svájc szlalom André Myhrer Marcel Hirscher Sebastian-Foss Solevag Marco Schwarz Julien Lizeroux Manuel Feller Henrik Kristoffersen Felix Neureuther Alexis Pinturault

Izgalmas csatákkal búcsúzott a férfi mezőny a Világkupától, a záró műlesiklást egy rutinos síző, André Myhrer nyerte, megelőzve az Összetett Világkupa immáron ötszörös győztesét, Marcel Hirschert. A fiatalok sziporkája tiszavirág életűnek bizonyult, egy kivétellel legalábbis, Sebastian Foss-Solevåg ugyanis felfért a dobogóra. A szakági kristálygömböt elhódító Henrik Kristoffersen sérülten és betegen síelt, így ma nem rúghatott labdába.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Kranjszka Gora Marcel Hirscher Alexis Pinturault Henrik Kristoffersen Felix Neureuther Thomas Fanara Philipp Schörghofer

Megszakadt Alexis Pinturault nagy sorozat, négy fölényes győzelmet követően fejet kellett hajtania az évad legjobb óriás-műlesiklója előtt. Marcel Hirscher bebiztosította szakági elsőségét, egyben - minden józan számítás szerint - zsinórban ötödször megnyerte az Összetett Világkupát. Pedig a francia ma is káprázatosan síelt, ám ezúttal az osztrák is felvette a kesztyűt. A harmadik helyen Henrik Kristoffersen végzett, a papírformát igazolva.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk