Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Kvitfjell Norvégia Kjetil Jansrud Vincent Kriechmayr Dominik Paris Aleksander Aamodt Kilde Andrew Weibrecht Beat Feuz

Sorozatban negyedik alkalommal nyerte meg a kvitfjelli szuper-G-t Kjetil Jansrud, így megőrizte esélyét a szakági első helyre. A norvégek egyik szeme nevet, a másik viszont aligha: Kilde leszorult a dobogóról, így a mai versenyen 2. Vincent Kriechmayr még elorozhatja - három norvég elől - a szuper-G kristálygömbjét. Tegnapi győzelme után ma is dobogóra állhatott Dominik Paris. A sérült Svindalt Kilde már megelőzte szakágiban, izgalmas Vk-finálé következik.

Kommentek: 0 komment

Világkupa alpesi síelés Alpesi Sí Világkupa Szuper-G Marcel Hirscher Ted Ligety Andrew Weibrecht Mattia Casse Adrien Théaux Travis Ganong Aksel Lund SvindalSzezononként mindig akad legalább egy olyan verseny, aminek a forgatókönyvét átírja az időjárás szeszélye. Ilyen alkalom volt a mai. A megkurtított pályán az elsők közt rajtolók komoly előnyt élveztek, ami fényesen jelez a tény, hogy az érdemi eredményre korábban képtelen, semmi rendkívülit nem produkáló Mattia Casse 1-es rajtszámmal kis híján dobogóra állhatott. Eljött a nagy nap Marcel Hirscher számára, remekül meghúzta a kanyargós szakaszt, a vele azonos körülmények közt indulókat lazán verte, az már a szerencse műve, hogy egy erős TOP15 helyezésből győzelem kerekedett. Külön pozitívum osztrák részről a norvégok szereplése, Aksel Lund Svindal csupán a 21. helyen végzett, míg Kjetil Jansrud pont nélkül zárt.

Kommentek: 0 komment

Világkupa alpesi sí alpesi sí világkupa lesiklás Aksel Lund Svindal Kjetil Jansrud Guillermo Fayed Hannes Reichelt Andrew Weibrecht Carlo Janka

Kettős norvég sikerrel vette kezdetét a hétvége a férfiak számára. Aksel Lund Svindal ismételten magától értetődő fölénnyel húzta be az első helyet, de ezúttal Kjetil Jansrud is felidézte tavaly látott teljesítményét. Idén ez kevés az üdvösséghez. A dobogó harmadik fokára Guillermo Fayed állhatott fel francia színben.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk