Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi si alpesi sí világkupa Cortina dAmpezzo lesiklas Lara Gut

A női alpesi sízők számára lesiklással kezdődött a hátváge programja Cortina d'Ampezzóban. A dobogón az év elejéről megszokott neveket találjuk: Lara Gut, Sofia Goggia és Ilka Štuhec a sorrend. A svájci lány századokkal előzte meg a hazaiak kedvencét, míg Štuhec pályafutása során először állhatott úgy dobogóra, hogy nem az élen zárt. Vonn ismét esett, ismét megúszta.

Kommentek: 0 komment

Érvényesült a papírforma a Cortina d'Ampezzón rendezett hétvége zárónapján, Lindsey Vonn a maga természetességével diadalmaskodott szuperóriás-műlesiklásban, miután csaknem 7 tizeddel gyorsabbnak bizonyult az amúgy beleköthetetlen menetet teljesítő Tina Weirathert. A dobogó legalsó fokára Viktoria Rebensburg állhatott fel. Mivel Lara Gut a 4. helyen végzett, az amerikai átvette tőle a vezetést az Összetett Világkupában. Miklós Edit megszerezte idei első pontjait a szakágban, 51-es rajtszámmal zárt a 27. pozícióban.

Kommentek: 0 komment

A Dolomitok síparadicsoma, Cortina d'Ampezzo látja vendégül ezen a hétvégén a női alpesi sí Világkupa mezőnyét. A mai lesiklást majdnem elfújta a szél, de jó pár megszakítással végül teljesítették a hölgyek a penzumot. Miklós Edit remek síeléssel idénybeli legjobbját érte el, a 6. helyen zárt. A 37. lesiklógyőzelmét aradó Lindsey Vonnt ma se lehetett megközelíteni, Larisa Yurkiw és Lara Gut állhatott még fel a dobogóra.

alpesi si alpesi sí világkupa lesiklas Cortina dAmpezzo Miklos Edit Vonn

Kommentek: 0 komment

Szuper-G-vel zárult a női alpesi sízők hosszúra nyúlt hétvégéje Cortina d'Ampezzóban. A tegnapi naphoz hasonlóan Lindsey Vonn most is megközelíthetetlennek bizonyult, a 63. győzelmét arató amerikai mögött Anna Fenninger és Tina Weirather zárt. Tina Maze 4. helyével is tovább növelte előnyét összetettben. Vonn-rekordok ide vagy oda, bennünket ma jobban érdekelt egy másik rekord: első alkalommal szerzett Vk-pontot Magyarországnak ebben a szakágban Miklós Edit.


Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk