Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alpesi összetettel zárult a női alpesi sízők hétvégéje Crans Montanán. Ez volt a 3., egyben utolsó kombinációs verseny, így rögtön végeredményt is hirdettek. Ilka Štuhec 3. helyével bebiztosította szakági elsőségét, a ma is remeklő, végül 2. helyet szerző Federica Brignone hiába próbált nyomást helyezni rá. A hányatott sorsú szakág fekete lapjai tovább bővültek: a szuper-G-ben 31-essel rajtoló Mikaela Shiffrin előtt addig tisztogatták a pályát, míg a szlalomkirálynő könnyedén lesíelhetett az élbolyba. Szlalomban ezek után nem lehetett kérdéses az elsősége.

alpesi si alpesi sí világkupa Crans Montana alpesi összetett Shiffrin Ilka Stuhec

Kommentek: 0 komment

Szuper-G-vel folytatódott a női alpesi síelők Világkupa-hétvégéje Crans-Montanán. Lara Gut sérülése után joggal vetődött fel a kérdés: ki veszi át a helyét a mezőny élén? A legkézenfekvőbb válasz valósult meg, Ilka Štuhec ugyanis kényelmes előnnyel nyerte a versenyt. Elena Curtoni remekelt, fél másodperces hátránnyal megszerezte a második helyet, Stephanie Venier pedig gondoskodott róla, hogy ma se maradjunk osztrák dobogós nélkül. Rengeteg volt a kieső, köztük Goggia és Vonn.

alpesi si alpesi sí világkupa 2016/2017 Crans Montana szuper-G Ilka Stuhec

Kommentek: 0 komment

Végre alpesi síversenyt rendeztek Crans Montanán a svájci helyszínre eredetileg tervezett program törlése után ma egy szlalompótlás okán síeltek egy jót a hölgyek. Jót valójában kevesen síeltek, a változó körülmények alaposan beleszóltak az eredményekbe. A sérülése után visszatérő Shiffrint viszont legfeljebb egy lavina állíthatta volna meg, félgőzzel is simán nyert. Nastasia Noens és Marie-Michele Gagnon fért még fel a dobogóra, mindketten köszönetet mondhatnak az égieknek is. Hansdotter, Zuzulová és Strachová a vert mezőnyben, Vlhová kiesett.

alpesi si alpesi sí világkupa Crans Montana szlalom Shiffrin

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk