Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí világkupa alpesi si 2016/2017 lesiklas Val dIsere Ilka Stuhec Miklos Edit

A női alpesi síelők hétvégéje lesiklással folytatódott ma Val d'Isère-ben. Tovább folytatódott Ilka Štuhec dominanciája, a szlovén hölgy közel sem hibátlan síeléssel is újabb győzelmet aratott. Cornelia Hütter őrült menete második helyet ért, Sofia Goggia pedig ezúttal is elmaradhatatlan tartozéka volt a dobogónak. Miklós Edit épphogy kiszorult a top-10-ből, Gut újra kiesett.

Kommentek: 0 komment

Hosszú idő után végre Ausztrián és az USÁ-n kívül más nemzet is győzelemnek örülhetett alpesi síben: Val d'Isère-ben a norvég Henrik Kristoffersen fölényes győzelmét hozta a férfi szlalom. Marcel Hirscher most se panaszkodhatott a szerencséjére, csúnyán elrontott első futam után Foss Solevåg és Pinturault kiesésének köszönhetően feljött a második helyre; Felix Neureuther fért még fel a dobogóra.

alpesi si alpesi sí világkupa Val dIsere szlalom Kristoffersen

Kommentek: 0 komment

Val d'Isère látja vendégül ezen a hétvégén a férfi alpesi sí Világkupa mezőnyét. Ma óriás-műlesiklással indult útjára a program. Talán már leírni is felesleges, hogy nagy fölénnyel nyert Marcel Hirscher, mostanság ez a természetes. Ami megdöbbentő, az a második futamba se jutó Ted Ligety formahanyatlása. A nemhirscheri ligát Felix Neureuther nyerte Victor Muffat-Jeandet előtt.

alpesi si alpesi sí világkupa Val dIsere óriás-műlesiklás

Kommentek: 0 komment

Kettős osztrák győzelemmel zárult a női alpesi sízők hétvégéje Franciaországban, Val d'Isère-ben. Századok választották csak el a dobogósokat szuper-G-ben, végül Elisabeth Görgl nyert Anna Fenninger és a pálya elejét elrontó szlovén Tina Maze előtt. Rengeteg volt a kieső, a tegnapi győztes Lindsey Vonn mellett sajnos Miklós Edit is ebbe a kategóriába tartozik.


Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk