Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

egyéb short-track rövidpályás gyorskorcsolya

A lányok általános meglepetésre ezüstig vitték a váltóban. A két Liu döntőbe jutott ezren és ezerötszázon: Ado alól kiment a jég, bátyját pedig kizárással büntették kockázatos manővere miatt, de sebaj, mindketten a legjobbakkal mérkőzhettek.

Kommentek: 0 komment

Ez Liu Shaolin Sándor Eb-je volt, 20 éves honfitársunk ma három ezüstig vitte. Talán egyedül a férfi váltó végeredményének tudatában lehet némi hiányérzetünk, habár a mienk az utolsó vérig küzdöttek a hollandokkal, ám végül alul maradtak.

rövidpályás gyorskorcsolya


Kommentek: 0 komment

A leghosszabb egyéni távon mindhárom magyar a fináléba jutott,: Liu Shaoang 5., Knoch Viktor pedig 7. lett. Az 500 méter viszont hagyott némi kívánnivalót maga után, a fivérek már a negyeddöntőben búcsúztak, Knoch pedig a B-döntőbe jutott.

rövidpályás gyorskorcsolya Szocsi

Kommentek: 0 komment

rövidpályás gyorskorcsolya short-track

Érmekben bizakodva, türelmetlenül várja az első startpisztoly-lövést a magyar csapat. A mai nap még a "finombeállítás" jegyében telik, holnap viszont már minden élesben megy. Indulóink között több tizenéves található, akik mindenféle nyomás nélkül akár megtréfálhatják az öreg kontinens legjobbjait.

Kommentek: 0 komment

short-track rövidpályás gyorskorcsolya

Tizenegy versenyző veselkedhet neki a pénteken kezdődő Szocsi kontinens viadalnak. Többen is esélyesként repültek a Fekete-tenger mellé, reményeink szerint ezt érmekre, aranyérmekre váltják.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk