AJÁNLÓ
 
17:20
2015. 10. 17.
Alig több mint egy hét van már csak hátra az alpesi sízők hagyományos söldeni szezonnyitójáig,...
A bejegyzés folyatódik
 
17:20
2015. 10. 17.
Néhány évadnyi reblogos lét után ismét költözik a Síparadicsom Blog! Az új idényben teljesen...
A bejegyzés folyatódik
 
17:20
2015. 10. 17.
Múlt vasárnap Planicán lezárult a 2016/17-es síugró szezon, amely változatos versenyeket,...
A bejegyzés folyatódik
 
17:20
2015. 10. 17.
Négy remek sírepülővel felállva sima győzelmet aratott Norvégia a planicai csapatversenyen....
A bejegyzés folyatódik
 
17:20
2015. 10. 17.
A fináléhoz érkezett a 2016/17-es síugró szezon, az utolsó hétvégén, híven a hagyományokhoz,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ismét mögöttünk van egy nyár, közeledik a tél, ami egyet jelent azzal, hogy lassan végéhez közeledik a holtidény a téli sportok világában, így itt az ideje, hogy ismét megnyissuk Síparadicsomunk – biztos ami biztos résnyire azért nyáron is nyitva hagyott – kapuit.

 

Szezonkezdetünk mottója lehetne, hogy „célozd meg a csillagokat, és eléred a Holdat”, hiszen nyugodtan mondhatom, hogy tele vagyunk tervekkel és ötletekkel az oldalt illetően, más kérdés, hogy miután szerkesztőségünkben mindenki tanulás és/vagy munka mellett, szabadidejében ír, sokszor érezzük, hogy korlátozott a rendelkezésre álló időnk. Éppen ezért az alábbiakban inkább csínján is bánok a „nagy bejelentésekkel”, hiszen mindenekelőtt arra törekszünk, hogy amellett, hogy a posztjainkkal a ti érdeklődéseteket minél inkább kielégítsük, egyúttal a magunk számára is egy „fenntartható” tempót diktáljunk, olyat, ami mellett nekünk is öröm az írás. Remélhetőleg mindannyiunk megelégedésére.

Hanem nézzük most már, hogy pontosan mi is vár ránk, illetve rátok, Kedves Olvasóink!

A szezont szokás szerint ezúttal is az alpesi sízők kezdik majd meg, amely szakágra a hagyományaink, na meg már csak Miklós Edit azt hiszem, sokunk által nagy izgalommal várt szereplése miatt is kiemelt figyelmet fordítunk idén is. Ennek megfelelően a jövő hétvégi söldeni szezonkezdettől kezdve várhatók rendszeres alpesi-versenyposztok, legtöbbször rutinos szerzőpárosunk, McDave és Repens tollából.

Az igazi nagyüzem persze ezúttal is november végén indul majd, amikor megkezdődnek az északi szagágak versenyei is, többek között – talán nem szerénytelenség a részemről, ha már a „saját” szakágamról van szó – az oldal másik zászlóshajójának számító síugrással, amelyről idén is igyekszünk a megszokott rendszerességgel, azaz legalább hétvégénként, de inkább versenyenként friss poszttal jelentkezni, amiben terveink szerint idén nagyobb szerep jut majd a tavaly már egy-egy poszt erejéig besegítő Gabesz19 kollégának is, akinek sokoldalúságát dicséri, hogy emellett, elsősorban Facebook-bejegyzések formájában snowboard versenyekről, (benne természetesen Gyarmati Panka eredményeiről) is tudósít majd.

Ami az északi-sísport „másik felét”, azaz a sífutást illeti, a szakág versenyeiről továbbra is Bendzsi98 szakértő tolmácsolásában olvashattok (a tervek szerint nagyjából heti rendszerességgel), amibe reményeink szerint beleférnek majd az utóbbi időszakban sajnos kicsit elárvult biathlon legfontosabb hírei is. (Itt jegyeznénk meg, hogy az oldalban még bőven van kapacitás, így ha valaki kedvet érez magában hozzá, hogy a sorainkat erősítse, akkor szívesen látjuk!).

Let’s Disqus it!

Nem csak személyi, hanem technikai jellegű újításunk is van erre a szezonra, mégpedig, hogy (végre valahára) javítottunk a cikkek kommentelhetőségén, ugyanis az Origo (amellett hogy kicsit bénácska, de legalább senki által nem használt) saját rendszere mellé/helyett feltelepítettük (na jó, igazából McDave-é az érdem) a Disqust, a ma létező legnépszerűbb kommentmotort, így ezúton meg is hívunk mindenkit, aki kedvet érez magában a hozzászólásra, hogy bátran írjon véleményt a posztok alá, már csak azért is, mert nekünk is jól jön a visszajelzés Tőletek.

Nagyjából ennyit tudunk hát ígérni, meg természetesen azt, hogy amennyire tudjuk, (hisz mint fentebb pedzettem nem vagyunk profi újságírók) igyekszünk majd odatenni magunkat, és a posztokon keresztül megpróbálunk minél többet átadni a havas sportok iránti lelkesedésünkből.

A végszó pedig mi más lehetne, mint hogy: Jó szurkolást a télre mindenkinek!

Kommentek: 0 komment

comments powered by Disqus

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk