Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szuper-G-vel folytatódott a női alpesi síelők Világkupa-hétvégéje Crans-Montanán. Lara Gut sérülése után joggal vetődött fel a kérdés: ki veszi át a helyét a mezőny élén? A legkézenfekvőbb válasz valósult meg, Ilka Štuhec ugyanis kényelmes előnnyel nyerte a versenyt. Elena Curtoni remekelt, fél másodperces hátránnyal megszerezte a második helyet, Stephanie Venier pedig gondoskodott róla, hogy ma se maradjunk osztrák dobogós nélkül. Rengeteg volt a kieső, köztük Goggia és Vonn.

alpesi si alpesi sí világkupa 2016/2017 Crans Montana szuper-G Ilka Stuhec

Kommentek: 0 komment

alpesi sí világkupa alpesi si 2016/2017 lesiklas Val dIsere Ilka Stuhec Miklos Edit

A női alpesi síelők hétvégéje lesiklással folytatódott ma Val d'Isère-ben. Tovább folytatódott Ilka Štuhec dominanciája, a szlovén hölgy közel sem hibátlan síeléssel is újabb győzelmet aratott. Cornelia Hütter őrült menete második helyet ért, Sofia Goggia pedig ezúttal is elmaradhatatlan tartozéka volt a dobogónak. Miklós Edit épphogy kiszorult a top-10-ből, Gut újra kiesett.

Kommentek: 0 komment

alpesi si alpesi sí világkupa 2016/2017 Sestriere szlalom Shiffrin Vélez-Zuzulová Holdener

A női alpesi sízők szlalommal zárták hétvégi programjukat Olaszországban. Egy futamon át bízhattunk abban, hogy végre nem csak a második helyért folyik a küzdelem, de aztán Mikaela Shiffrin gondoskodott róla, higy ezúttal is másodperc fölé nőjön az előnye. Az azonos dimenzióban küzdők versenyét Vélez-Zuzulová nyerte, Wendy Holdener ezúttal is felfért a dobogóra. Lara Gut hét év után szerzett újra pontot szlalomban.

Kommentek: 0 komment

alpesi si alpesi sí világkupa 2016/2017 Sestriere óriás-műlesiklás Tessa Worley Sofia Goggia Lara Gut

Az év vége, sőt, még a jövő év eleje is elsősorban a technikai szakágakról szól a női alpesi síelők számára. Ezen a hétvégén a Nyugati-Alpok olasz gyöngyszeme, Sestriere látja vendégül a mezőnyt. Óriás-műlesiklással indult a program, és az előző, killingtoni versenyhez hasonlóan itt is Tessa Worley sikerével zárult a nap. A francia lány mögött a szezon felfedezettje, Sofia Goggia zárt a hazai havon, Lara Gut pedig egy értékes harmadik helynek örülhetett. Shiffrin hajszállal vezetett az első futam után, a végén a 6. helyre esett vissza.

Kommentek: 0 komment

Az alpesi sízők hétvégéje Lake Louise-ban szuper-G-vel zárult a hölgyek számára. Alaposan behavazott, ám síelhető pálya, és újabb remek verseny szórakoztatta a nézőket. A svájciaknak és a magyaroknak bizonyosan remek: Lara Gut győzelemmel jelezte igényét egy (két?) kristálygömbre, Miklós Edit pedig a mezőny végéről indulva ért el egy varázslatos 13. helyet. Tina Weirather és Sofia Goggia fért még fel a dobogóra, de Ilka Štuhec sem volt messze az újabb bravúrtól.

alpesi si alpesi sí világkupa 2016 Szuper-G Miklos Edit Lara Gut Weirather Goggia

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk