Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí lesiklás Altenmarkt-Zauchensee Ausztria Christine Scheyer Tina Weirather Jacqueline Wiles Miklós Edit

Elátkozott hétvége ez a magyar alpesi síelés számára. Azok után, hogy minden edzést töröltek és a tegnapi lesiklást elhalasztották a hóvihar és a köd miatt, a ma délelőtti edzésen két sízőnek kellett hatalmas bukást elszenvednie. Nadia Fanchini után Miklós Edit szenvedett súlyos sérülést, mindkettejüket mentőhelikopter szállította kórházba. A legfrissebb hírek szerint orvosai tették helyére térdét, bár pontos és hivatalos diagnózis nincs, annyi bizonyosnak látszik, súlyosan sérültek Edit szalagjai. A versenyen nagy meglepetésre osztrák győzelem született, mégpedig a jelenlegi szezonig érdemi Világkupa-eredményt felmutatni nem tudó Christine Scheyer részéről. Tina Weirather szájából énekelte ki a sajtot a 25-s rajtszámmal érkező osztrák, míg a dobogó alsó fokára is egy meglepetésember, az amerikai Jacqueline Wiles állhatott fel. Lindsey Vonn egy 13. hellyel tért vissza a Világkupába.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa Szuper-g Altenmarkt-Zauchensee Lindsey Vonn Lara Gut Cornelia Hütter Nadia Fanchini Elisabeth Görgl Francesca Marsaglia Miklós Edit

A tegnapi lesiklás után ma Szuper-G-ben vetélkedtek a hölgyek Altenmarkt-Zauchenseen. Hiába volt technikásabb egy árnyalatnyival a pálya, Lindsey Vonn győzelme ma sem forgott veszélyben, 7 tizeddel előzte meg legnagyobb összetettbeli ellenfelét, Lara Gutot. A dobogó alsó fokára a megszokottak szerint Cornelia Hütter állhatott fel. Kilenc századdal elmaradt a pontszerzéstől Miklós Edit.

Kommentek: 0 komment

A sanyarú hóviszonyok miatt igencsak hányatott az alpesi sízők élete manapság, ennek jeleként az eredetileg kijelölt St. Anton helyett Altenmarkt-Zauchensee-ben versenyeznek a hölgyek a hétvégén. Ma lesiklással indult a program, a lerövidített pálya miatt szokatlan, két futamos rendszerben. A végeredmény viszont a megszokott, Lindsey Vonn már az első futamban másodperces előnyt szerzett, és mivel nem esett ki, nem lehetett megszorítani. Larisa Yurkiw és Cornelia Hütter fért még fel a dobogóra. Miklós Edit úgy zárt a 17. helyen, hogy egyik futama sem sikerült tökéletesre. Gut az első, Weirather a második futamban kiesett.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk