Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí lesiklás Altenmarkt-Zauchensee Ausztria Christine Scheyer Tina Weirather Jacqueline Wiles Miklós Edit

Elátkozott hétvége ez a magyar alpesi síelés számára. Azok után, hogy minden edzést töröltek és a tegnapi lesiklást elhalasztották a hóvihar és a köd miatt, a ma délelőtti edzésen két sízőnek kellett hatalmas bukást elszenvednie. Nadia Fanchini után Miklós Edit szenvedett súlyos sérülést, mindkettejüket mentőhelikopter szállította kórházba. A legfrissebb hírek szerint orvosai tették helyére térdét, bár pontos és hivatalos diagnózis nincs, annyi bizonyosnak látszik, súlyosan sérültek Edit szalagjai. A versenyen nagy meglepetésre osztrák győzelem született, mégpedig a jelenlegi szezonig érdemi Világkupa-eredményt felmutatni nem tudó Christine Scheyer részéről. Tina Weirather szájából énekelte ki a sajtot a 25-s rajtszámmal érkező osztrák, míg a dobogó alsó fokára is egy meglepetésember, az amerikai Jacqueline Wiles állhatott fel. Lindsey Vonn egy 13. hellyel tért vissza a Világkupába.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Szuper-G Miklós Edit

Két sok pontba kerülő kiesés után szépített valami hétvégéjén Lara Gut, győzelmével ért véget a Szuper-G Val d'Isére lejtőjén. Akárcsak Kanadában, ma is Tina Weirather volt a legfőbb kihívója, csupán pár század döntött kettejük közt. Mindenki más bőven másodpercen túlról követték őket, közülük legjobban Elena Curtoni teljesített, életében másodszor végzett dobogós helyen. A hazai versenyzők közül Tessa Worley zárt a legelőkelőbb helyen, ötödikként. Miklós Editnek nem ízlett a technikásra tűzött pálya, a pontszerzés 25. helyével azért ma sem maradt el.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí világkupa alpesi si 2016/2017 lesiklas Val dIsere Ilka Stuhec Miklos Edit

A női alpesi síelők hétvégéje lesiklással folytatódott ma Val d'Isère-ben. Tovább folytatódott Ilka Štuhec dominanciája, a szlovén hölgy közel sem hibátlan síeléssel is újabb győzelmet aratott. Cornelia Hütter őrült menete második helyet ért, Sofia Goggia pedig ezúttal is elmaradhatatlan tartozéka volt a dobogónak. Miklós Edit épphogy kiszorult a top-10-ből, Gut újra kiesett.

Kommentek: 0 komment

Az alpesi sízők hétvégéje Lake Louise-ban szuper-G-vel zárult a hölgyek számára. Alaposan behavazott, ám síelhető pálya, és újabb remek verseny szórakoztatta a nézőket. A svájciaknak és a magyaroknak bizonyosan remek: Lara Gut győzelemmel jelezte igényét egy (két?) kristálygömbre, Miklós Edit pedig a mezőny végéről indulva ért el egy varázslatos 13. helyet. Tina Weirather és Sofia Goggia fért még fel a dobogóra, de Ilka Štuhec sem volt messze az újabb bravúrtól.

alpesi si alpesi sí világkupa 2016 Szuper-G Miklos Edit Lara Gut Weirather Goggia

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Lake Louise Kanada lesiklás Ilka Stuhec Lara Gut Miklós Edit Corinne Suterű Kajsa Kling Mirjam Puchner

Folytatódott a szlovén csodahétvége, s továbbíródott a magyar alpesi síelés történelemkönyve. Ilka Štuhec piros megkülönböztető trikóban, az elitcsoport részeként sem rezzent össze, ugyanolyan átütő pályát síelt, mint tette azt pénteken. Lara Guttal ezúttal nem babráltak ki az outsiderek (a szlovén már nem az), nem énekelték ki szájából a sajtot, mármint dobogójától nem fosztották meg. Számunkra persze Miklós Edit dobogós helyezése volt a legfontosabb,

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk