Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

biatlon Biatlon Világbajnokság

Vasárnap a férfiak 15 kilométeres tömegrajtos versenyével befejeződött a 2016-os oslói világbajnokság. A hazaiak nagy örömére a címet Johannes Thingnes Boe szerezte meg, Martin Fourcade és a vb-k történetének legsikeresebb versenyzője, Ole Einar Bjoerndalen előtt. Ezzel eldőlt, hogy Oroszország érem nélkül zárt a világeseményen.

Kommentek: 0 komment

biatlon Biatlon Világbajnokság

A hölgyek számára vasárnap a 12,5 kilométeres tömegrajtos viadallal zárult az oslói világbajnokság. 30 induló, köztük az eddigi érmesek, a világkupa további olyan helyezettje, akik az első 25-ben foglalnak helyet, négyen azok közül, akik még itt jól szerepeltek, illetve a címvédő ukrán Valj Semerenko, aki nagyon gyengén szerepelt eddig a vb-n, leszámítva a váltót, amikor hibátlanul lőtt.

Kommentek: 0 komment

biatlon Biatlon Világbajnokság

Norvégia hazai pályán megnyerte Oslóban a női 4x6 km-es váltóversenyt. Synnoeve Solemdal, Fanny Horn Birkeland, Tiril Eckhoff és Marte Olsbu alkotta az aranyérmes csapatot. Második lett Franciaország, míg harmadik helyen a címvédő Németország zárt. Csehország és Oroszország leszerepelt. A férfi váltóban szintén a norvégok nyertek, Ole Einar Bjoerndalen, Tarjei Boe, Johannes Boe és Emil Hegle Svendsen összeállításban. Németország lett a második, míg a meglepetés Kanada története első érmét megszerezve váltóban a harmadik.

Kommentek: 0 komment

  Aranyba borulva

biatlon

A férfi 20 kilométeres egyéni versenyszámot is Martin Fourcade nyerte. Az ezüst és a bronzérem az utóbbi években alul szereplő osztrákoké lett, Dominik Landertinger lett a második, míg Simon Eder a harmadik.

Kommentek: 0 komment

biatlon Biatlon Világbajnokság

Az oslói világbajnokság vasárnap a két üldözéses versennyel folytatódott. A hölgyeknél címvédőként Marie Dorin Habert indult, míg a férfiaknál a német Erik Lesser. A hölgyek 10 kilométert, az urak 12, 5-et futottak, négy lövészettel.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk