Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb technikai szám a férfiaknál, újabb osztrák győzelem a Világkupában. Épp a név okozott kisebbfajta meglepetést, Michael Matt sikerére kevesen tippelhettek csak. A kétszeres világbajnok Mario Matt öccsének két energikus menete is édeskevésnek bizonyult volna viszont, amennyiben Stefano Gross nem izgulja el a délutáni futamot, s nem csúszik a második helyre csaknem másfél másodperces előny birtokában. A dobogó harmadik fokára Felix Neureuther állhatott fel. Marcel Hirschernek ezúttal meg kellett elégednie a negyedik hellyel, ám a nap nyertese így is ő, mivel Kristoffersen kiesésével ezzel is bebiztosította újabb szakági kristálygömbjét.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Kranjszka Gora Marcel Hirscher Alexis Pinturault Henrik Kristoffersen Felix Neureuther Thomas Fanara Philipp Schörghofer

Megszakadt Alexis Pinturault nagy sorozat, négy fölényes győzelmet követően fejet kellett hajtania az évad legjobb óriás-műlesiklója előtt. Marcel Hirscher bebiztosította szakági elsőségét, egyben - minden józan számítás szerint - zsinórban ötödször megnyerte az Összetett Világkupát. Pedig a francia ma is káprázatosan síelt, ám ezúttal az osztrák is felvette a kesztyűt. A harmadik helyen Henrik Kristoffersen végzett, a papírformát igazolva.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk