Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

alpesi sí óriás-műlesiklás Adelboden Svájc Alexis Pinturault Marcel Hirscher Philipp Schörghofer

Adelboden hű maradt hírnevéhez, a jelen két legjobb óriás-műlesiklójának parádéját hozta a verseny. Az első futamot alaposan megnyomta Alexis Pinturault nagyrészt ennek köszönheti karrierje 19. Világkupa-győzelmét. De kellett ehhez egy bődületesen összerakott második menet is, ami nélkül aligha tartott volna ki előnye Marcel Hirscher űrsízésével szemben. Az osztrákok klasszisa elképesztő színvonalon síelt délután, a francián kívül más nem vehette fel vele a versenyt, mindent elárul, hogy a honfitárs Philipp Schörghofer harmadikként már csaknem két másodperces hátránnyal zárta a versenyt. Holnap hasonló izgalmakat tartogathat a szlalom.

Kommentek: 0 komment

alpesi sí Alpesi Sí Világkupa óriás-műlesiklás Kranjszka Gora Marcel Hirscher Alexis Pinturault Henrik Kristoffersen Felix Neureuther Thomas Fanara Philipp Schörghofer

Megszakadt Alexis Pinturault nagy sorozat, négy fölényes győzelmet követően fejet kellett hajtania az évad legjobb óriás-műlesiklója előtt. Marcel Hirscher bebiztosította szakági elsőségét, egyben - minden józan számítás szerint - zsinórban ötödször megnyerte az Összetett Világkupát. Pedig a francia ma is káprázatosan síelt, ám ezúttal az osztrák is felvette a kesztyűt. A harmadik helyen Henrik Kristoffersen végzett, a papírformát igazolva.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk