Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sífelvonó síugrás alpesi sí

Kommentek: 0 komment

síugrás alpesi sí Sífelvonó

A hétvégén új helyszín mutatkozik be a Síugró Világkupában, ugyanis Almatyban Kazahsztán történetének első világkupa versenyeit rendezik. Alpesi síelésben két ritkán rendező helyszín van soron, az andorrai Soldeuban nagyot fordulhat a kocka Lindsey Vonn és Lara Gut versenyfutásában, míg Hinterstoderben leginkább Szuper-G-ben várhatunk kiélezett csatákat.

Kommentek: 0 komment

sífelvonó alpesi sí síugrás

A síugrók a sífutókkal és az északi összetettesekkel egyetemben Lahtiban versenyeznek a hétvégén, ahol a hagyományos Lahti Ski Games idei kiadása egyben a főpróbája is lesz a 2017-es északisí világbajnokságnak. Alpesi síben Miklós Editért háromszorosan is szoríthatunk, míg a férfi lesiklóknál páratlan izgalmakra van kilátás.

Kommentek: 0 komment

sífelvonó síugrás alpesi síA hétvégén a síugrók a távol kelet felé veszik az irányt, az európai szurkolók pedig készülhetnek a szokásos éjszakázásra, hiszen a sapporoi Okurayama sáncon rendezik a következő VK-fordulókat. Eközben a férfi alpesi sízők Garmisch-Partenkirchenbe utaznak, míg a hölgyek Mariborba látogatnak.

Kommentek: 0 komment

sífelvonó síugrás alpesi síA hétvégén blogunk mindkét fő szakágának mezőnye egy-egy jeles helyszínt látogat meg, hiszen a síugrók a 2000-es évek Małysz-láza óta remek hangulatáról nevezetes Zakopanéba látogatnak, míg a férfi alpesi sízők Wengen után egy másik klasszikus helyszínt, Kitzbühelt ejtik útjukba (közben pedig azért a hölgyek is versenyeznek Cortinán).

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk