Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

egyéb szánkó Szocsi Szánkó Világkupa Felix Loch

Vészharangot kongattak, ami alaposan felpezsdítette a Felix Loch vezette germán szánkócsapatot: a vb-n taroltak, a Szocsi-világkupán csak nyertek korunk legjobb versenyzői.

Kommentek: 0 komment

szánkó Szánkó Világkupa

Siguldában két német és egy orosz elsőség született a hagyományos számokban, a hölgyeknél a német Natalie Geisenberger továbbra is nyomozza önmagát, a párosoknál szokatlan hibát vétett az Eggert/Benecken német vk-első duó.

Kommentek: 0 komment

Szánkó Szánkó Világkupa Calgary Felix Loch Natalie Geisenberger Toni Eggert Sascha Benecken

Natalie Geisenberger és Felix Loch is bezsebelte idei első sikerét. Az újításnak számító egyfutamos sprintszámban viszont felborult a papírforma. A párosoknál ugyanakkor szinte előre megjósolható minden, Eggerték és Wendlék egymás közt meccselik le a versenyeket.

Kommentek: 0 komment

szánkó Szánkó Világkupa egyéb

Geisenberger immáron két futam óta áhítozik a dobogóért, ami a pályafutása során még sosem fordult elő vele. Felix Loch viszont végre kevés hibát vétett, de ez is csak a 3. helyhez volt elegendő.

Kommentek: 0 komment

szánkó Szánkó Világkupa egyéb

Felix Lochnak ezúttal a katlannal gyűlt meg a baja, az első futamban mindenkit maga mögött tudhatott, a második csúszásban viszont tőle szokatlan hibát vétett, így ismét csak a búslakodás maradt számára. A nők versenyében sporttörténelmet írtak az amerikaiak: kisajátították a dobogó mindhárom fokát. A legnagyobb élő csillag, Natalie Geisenberger ezúttal is küszködött Lake Placidben.

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk