Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két-két klasszikus stílusú versennyel kezdődött meg a sífutó-világkupa 2016-17-es idénye.

sífutás bjoergen

Kommentek: 0 komment

sífelvonó síugrás sífutásÁltalánosságban azt mondhatjuk, hogy mindkét fő szakágunk versenyzői kelet felé vették vagy veszik majd az irányt a hétvégén, hiszen az alpesi sízők most térnek vissza Európába az észak-amerikai turné után, míg a síugrók egy gyors hétvégi kiruccanás erejéig az Ural-hegységet veszik célba.

Kommentek: 0 komment

Nem hozott nagy meglepetést a 2015-ös Tour de Ski záróhétvégéje Val di Fiemmében: mind a hölgyeknél, mind az uraknál a legjobb győzött, avagy először a trónon Marit Bjørgen, zsinórban másodjára a Cermis királya, Martin Johnsrud Sundby.

Tour de Ski 2015 ladies overall podium

Kommentek: 0 komment

Célegyeneséhez közeledik a 2015-ös Tour de Ski, hisz a sífutók már Toblachot is maguk mögött tudhatják. Az első olaszországi állomás a hölgyeknél tovább lazította, az uraknál ugyanakkor még tovább feszítette a versenyt: amennyire Marit Bjørgent nem lehet legyőzni, annyira megtippelhetetlen, kit lehet majd beírni mellé a rubrikába mint bajnokot…

Sprint finish in Toblach 25 km pursuit

Kommentek: 0 komment

Féltávnál tart az idei Tour de Ski-sorozat. A sífutók "Négysáncversenyének" mezőnye eleddig Oberstdorfban, valamint Val Müstairben is megmutatta magát a publikumnak, a németajkú versenyeket követően pedig Olaszország felé veszi az irányt. Jelen pillanatban egyértelmű a norvég fölény, a hölgyeknél lényegében eldőlni látszik a kérdés, az uraknál ellenben rendkívül izgalmas a helyzet.

FIS Tour de Ski 2015

Kommentek: 0 komment

Követők

Síparadicsom bendzsi98 adammalysza repens GeoCucc McDave contador96 zbigniew gabesz19 Neuner 79 contador1996 realniku

Elérhetőségünk